10 overgang tips

Hoe maak je de periode van de overgang dragelijker?

10 overgang tips

De overgang is een volkomen natuurlijk proces, waarbij wordt gezocht naar een nieuw evenwicht. De hormoonproductie neemt langzaam af en het lichaam heeft tijd nodig om zich aan deze nieuwe situatie aan te passen. Ongeveer 80% van alle vrouwen die de menopauze (einde van de vruchtbare periode van de vrouw) naderen hebben ‘typische’ overgangsklachten die bij de menopauze horen.

Lichte klachten tijdens de overgang, zoals af en toe een opvlieger, prikkelbaar zijn of een keer een onregelmatige menstruatie hebben, zijn normaal. Je kunt ook geconfronteerd worden met overgangsklachten waar je heel veel hinder door ondervindt en waar je hulp bij kan gebruiken.

10 overgang tips om deze periode draaglijker te maken 1.Eet meer voeding dat rijk is aan fyto-oestrogenen. Dit zijn plantaardige hormonen die de hoeveelheid oestrogeen in je lichaam op natuurlijke wijze kunnen aanvullen 2.Regelmatig bewegen of ontspanning geeft minder snel opvliegers. Neemt tijd voor jezelf: doe ademhalingsoefeningen om rustiger te worden, neem een douche en smeer je in met heerlijke bodylotion, pak het boek dat je al heel lang wilt lezen, ga lekker hardlopen in de natuur 3.In laagjes aankleden helpt. Je kunt wat uit trekken wanneer je het warm krijgt 4.meer op mijn website: www.homeopathiehuizen.nl

Mijn homeopatische aanpak bij overgangsklachten bij vrouwen

Voor vrouwen in de overgang is een homeopatische behandeling uitermate geschikt. Het is een natuurlijk geneeswijze die op een zachte manier de kern van de overgangsklachten aanpakt. De homeopatische middelen die ik gebruik zijn 100% natuurlijk. Daardoor heb je niet te maken met vervelende bijwerkingen. Het middel werkt heel krachtig en toch heel mild. De ondersteuning van een paar homeopatische korreltjes doet vaak al heel veel. Dit is mogelijk, doordat het de oorzaak van de klacht aanpakt en niet de overgangsklachten onderdrukt.

www.homeopathiehuizen.nl

Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Kindertolk Similia is een geneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Kindertolk Similia uit Huizen : kindertolk, homeopaat, klassieke homeopathie, Present Child, workshop homeopathie, depressie, slapeloosheid, hooikoorts, hoogsensitief, angsten, chronische verkoudheid, verkoudheden, baby's, projectiel braken, zwangerschapsklachten, overgangsklachten,.

bron : Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Kindertolk Similia

Geplaatst op maandag 17 augustus 2015.