BRUNO verandert de Nederlandse matrassenmarkt

Bruno lanceert een innovatieve matras in Nederland: een combinatie van PU foam en 100% natuurlijke latex. Door een slim bedrijfsmodel kunnen ze klanten een matras van hoge kwaliteit aanbieden voor een eerlijke prijs.

BRUNO verandert de Nederlandse matrassenmarkt

In 2015 is het bedrijf “Bruno” begonnen met de verkoop van matrassen in Duitsland en in slechts enkele maanden tijd zijn ze uitgegroeid tot een regelrecht succes. Bruno heeft na lang onderzoek een nieuwe geavanceerde matras ontwikkeld, geschikt voor elke slaapgewoonte en lichaamsbouw. Door deze geavanceerde formule is het niet nodig onnodig veel verschillende typen matrassen te fabriceren en in combinatie met een slim bedrijfsmodel, zorgt dit ervoor dat de kwalitatieve matrassen voor een eerlijke prijs aan de klanten kan worden verkocht.

Veel consumenten zijn ontevreden over het ligcomfort van hun matras, terwijl ze wel hoge bedragen uitgeven. Dat moet anders kunnen, dachten de oprichters van Bruno. Na het testen van vele verschillende materialen, leveranciers en typen matrassen is er de perfecte matras ontstaan: de Bruno matras! Door middel van een geavanceerde formule en vooraanstaande materialen ontstaat een perfecte verdeling van het lichaamsgewicht, wat resulteert in een bijzonder en hoogwaardig ligcomfort. De matras is geschikt voor iedereen die tussen de 50 en 110 kg weegt.

De Bruno matras is opgebouwd uit een basis van PU foam gecombineerd met een 100% natuurlijke latexlaag. Het fluweelzachte overtrek bestaat volledig uit katoen en is dankzij een subtiel verborgen ritssluiting afneem- en wasbaar.

De Bruno matras is inmiddels ook te verkrijgen in Nederland op www.brunomatras.nl!

Bruno Interior GmbH is een bedden uit Nederland. Trefwoorden van Bruno Interior GmbH uit Berlijn (Duitsland) : Bruno matras, nieuwe matras, ondersteunend matras, comfortabele matras, ergonomisch matras, latex matras, koudschuim matras, matras met katoen, milieuvriendelijke matras, duurzame matras, PU foam, koudschuim, matras met lange garantie, prijs-kwaliteit, .

bron : Bruno Interior GmbH

Geplaatst op vrijdag 5 juni 2015.