“De Elfstedenbeurs”

Dè nieuwe gezinsbeurs voor Friesland!

“De Elfstedenbeurs”

IJs of geen ijs, de Elfstedenbeurs gaat altijd door! Deze beurs is in het Fries Congrescentrum in Drachten van vrijdag 27 t/m zondag 29 maart 2015 het gezelligheidscentrum van Friesland.

Hier presenteren diverse standhouders hun producten en diensten voor de consument. Een familiebeurs waar onder andere de Friese ondernemers, maar ook van buiten de provincie, de bezoekers laten kijken, proeven, horen en ruiken van al hetgeen waar het gezin van jong tot oud belangstelling voor heeft en als een gezellig uitje wil beleven.

De Elfstedenbeurs biedt tevens mogelijkheden om workshops aan te bieden op bijvoorbeeld creatief gebied. Extra activiteiten op de beursvloer en een kinderkermis daarbuiten zullen de Elfstedenbeurs tot een ware gezinsattractie maken voor jong en oud. Kortom een leuke uitstap met voor elk wat wils.

De indeling van de beurs wordt bepaald door aantrekkelijke pleintjes voorzien van “koek en sopie” uit de steden en dorpen bekend van de Elfstedentocht. Ondernemers uit deze elf deelnemende plaatsen zullen zich zeker extra thuis voelen op deze warme Friese gezinsbeurs. Bezoekers vinden hun weg door bewegwijzeringsborden met plaatsnaam met vermelding van deelnemers.

Exposanten uit andere gemeenten en provincies kunnen kiezen uit een aantrekkelijke plaats op de route. Deelnemen kan met eigen standbouw of een kant-en-klaar stand tegen redelijk tarieven. Vraagt u hiervoor het aanmeldingsformulier op.

WIE ZIJN DE DEELNEMERS AAN DEZE “ELFSTEDENBEURS”?

Deze unieke gezinsbeurs biedt ruimte aan exposanten op het gebied van:

• Hobby, sport en vrije tijd, vakantiemogelijkheden etc. • Verkoop en demonstraties van huishoudelijke artikelen en handigheidjes. • Eten en drinken. Een aanbod van lekkernijen aan eten en drinken. • Thuis best! Gezellige sfeerartikelen voor in en rondom uw huis. • Mode en beauty. Kleding, sieraden en innerlijke en uiterlijke verzorging.

WAAR VINDT DE “ELFSTEDENBEURS” PLAATS?

Het gemoedelijke Fries Congrescentrum in Drachten, bekend van de vele manifestaties van het Friese Paard, Centraal gelegen met gratis parkeergelegenheid en een gastvrije horeca!

PUBLICITEIT

Middels persberichten en advertenties via omroep Friesland radio en tv, omroep Drachten, advertenties in de Leeuwarder Courant en de overige weekbladen wordt het publiek geregeld geïnformeerd. Ruim voor aanvang van de beurs zullen driehoeksborden geplaatst worden en posters verzonden naar deelnemende bedrijven, winkeliers etc. Plattelandsverenigingen, ouderenbonden worden met korting uitgenodigd en verder krijgen de deelnemers de beschikking over een ongelimiteerd aantal uitnodigingskaarten om hun klanten uit nodigen met een leuke korting of een gratis kopje koffie. Door samenwerking met touroperators, de VVV’s, en de provincie Friesland zal er ook over de provinciale grenzen publiciteit voor deze Elfstedenbeurs worden gemaakt!

INSCHRIJVEN

Voor het reserveren van een stand of kraam kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier te downloaden via website www.escgoes.nl Deelnamekosten staan vermeld op het inschrijfformulier.

ORGANISATIE

De Elfstedenbeurs wordt georganiseerd door GOES EXPO bv, voormalig eigenaar en exploitant van de Zeelandhallen Goes. Door de jarenlange ervaring in het organiseren van beurzen en congressen kunt u rekenen op een kwaliteitsevenement!

Goes Expo bv Postbus 134 Tel. 0113-372384 E-mail : goesexpo@zeelandnet.nl 4460 AC Goes Mob. 06 53671885 Website: www.escgoes.nl

Event Service Center is een evenementen bureau uit Nederland. Trefwoorden van Event Service Center uit Goes : evenementenbureau, gespecialiseerd evenementenbureau, gespecialiseerd organisatiebureau, beurzen laten organiseren, beurs organiseren, evenement organiseren, evenement laten organiseren, brancheorganisaties, standbouw, decorbouw,.

bron : Event Service Center

Geplaatst op donderdag 15 januari 2015.