Even voorstellen: Soulution Coaching en Training.

Ervaren coach en trainer.

Even voorstellen: Soulution Coaching en Training.

Ik stel me graag voor; als nieuweling binnen Amsterdam Onderneemt, maar ook als ervaren coach en trainer die al vanaf 2002 haar eigen praktijk heeft. En als ik het over ervaren heb, dan spreek ik over mijn kennis en kunde, maar ook over mijn eigen levenservaring. Dit brengt mij ook dichter bij mijn klanten, omdat ik weet wat zij doormaken. En ik kan tegelijkertijd laten zien, dat alle nare dingen in het leven tijdelijk zijn en dat je er altijd krachtiger uit komt. Dat geeft vaak vertrouwen en doorzettingsvermogen om het eigen traject aan te gaan.

Wat is mijn specialiteit?

Mensen bewust maken wat er onbewust aan het werk is, dan kom je bij de oorzaak van wat er speelt. Ik word er nog steeds elke dag blij van om te zien wat een kleine interventie grote verbeteringen oplevert. Dit op zowel emotioneel, mentaal als fysiek vlak. Ik neem daar een ruime gereedschapskist voor mee om precies dát in te zetten wat bij de klant past. En zo duurt een traject, afhankelijk van het probleem, nooit langer dan nodig is; klaar is klaar!

Wie zijn mijn klanten? Iedereen die aan zichzelf wil investeren; van heel jong (dan werk ik via een van de ouders) tot heel oud. Wil je kennismaken? Volg dan een van mijn gratis trainingen.

Ik ben benieuwd wanneer jij de eerste stap naar mijn praktijk www.soulutioncoaching.nl neemt

Soulution coaching en training is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Soulution coaching en training uit Amsterdam : Enneagram, BML, persoonlijke ontwikkeling, burn out, last van stress, moeite met verandering, EMDR, coach.

bron : Soulution coaching en training

Geplaatst op maandag 23 november 2015.