Gratis coaching voor kinderen en/of ouders tijdens of na een scheiding

Voor meer informatie of gratis advies kunt u contact opnemen via www.descheidingspraktijk-westbrabant.nl

Gratis coaching voor kinderen en/of ouders tijdens of na een scheiding

Scheiden is ingewikkeld en pittig. Als je kinderen hebt wordt het nog ingewikkelder, niet alleen voor ouders, maar ook voor kinderen. Zowel in praktische als in emotionele zin.

Daarom is deScheidingsPraktijk-Westbrabant.nl een samenwerking aangegaan met Ekkomi kindercoaching en Yolande Ooms: praktijk voor kinder- & jeugdtherapie. Hiermee ontstaat de mogelijkheid dat ook de kinderen en hun ouders de begeleiding kunnen krijgen die nodig is, die zij verdienen in de moeilijke tijd rondom of na een scheiding.

Door deze samenwerking is het mogelijk dat u, bij afname van een scheidingspakket, GRATIS kinder- en/of opvoedcoaching krijgt. Wij kunnen hiermee u en uw gezin extra ondersteunen. Zodat u weer iets minder hebt om zorgen over te maken.

Voor meer informatie of gratis advies kunt u contact opnemen via www.descheidingspraktijk-westbrabant.nl

Naast dit unieke aanbod, zijn er meerdere mogelijkheden met aantrekkelijke prijzen om uw scheiding te (laten) verzorgen. Voor meer informatie of gratis advies kunt u contact opnemen via www.descheidingspraktijk-westbrabant.nl

De Scheidingspraktijk West-Brabant is een mediation uit Nederland. Trefwoorden van De Scheidingspraktijk West-Brabant uit Bergen op Zoom : scheidingspraktijk, scheiding regelen, scheiding laten regelen, landelijke scheidingspraktijk, scheidsadviesgesprek, adviesgesprek voor scheiden, mediator voor scheiding, scheidingsmediator, scheiden in moerdijk, scheiding, echtscheiding in westbrabant, scheiden in Roosendaal, scheiding bergen op zoom, scheiden in Steenbergen, scheiden in Tholen, Scheiden in Woensdrecht, scheiden in Rucphen, Scheiden in Halderberghee,.

bron : De Scheidingspraktijk West-Brabant

Geplaatst op maandag 14 september 2015.