#HappyMKB: gelukkige ondernemers en werknemers zijn succesvoller!

Zet vrijdag 13 maart a.s. in de agenda! Op deze dag draait alles om de gelukkige ondernemer, directeur, leidinggevende en werknemer tijdens het eerste HappyMKB-event in het Steigenberger Airport hotel te Schiphol Oost.

Het HappyMKB-event wordt gepresenteerd door de energieke en ondernemende powervrouwen Ruth Sinkeler en Sonya Dias. Luister naar de keynote sprekers René Frijters Founder van Knab en Erwin van Beek van Reebok Crossfit 020. Volg daarnaast vier enerverende Happy workshops over leiderschap, de kracht van complimenteren, impactvol presenteren en het behalen van jouw doelen. Op diverse stands presenteren ondernemers hun diensten die jou verder helpen op weg naar het HappyMKB'erschap.

Oefen jouw pitch voor de camera met Laura Elsman (E-See Video), de leukste cameravrouw van Nederland. Er staat een overheerlijk lunchbuffet voor je klaar en tijdens de afsluitende netwerkborrel zal de liveband Liptease een spetterend optreden verzorgen.

HappyMKB wijst je de weg naar meer werkplezier en motivatie. Happy mensen hebben meer energie en minder ziekteverzuim. De productiviteit gaat omhoog en de kosten omlaag. En als de ondernemer happy is, is zijn personeel doorgaans ook happier. Dus ook daar minder verzuim en meer productiviteit.

Het MKB maakt de economie. Hoe meer voldoening, verbinding, passie en succes ondernemers hebben, hoe beter het gaat met het MKB, dus met onze economie. HappyMKB biedt jou als ondernemer, directeur of leidinggevende deze uitgelezen kans om beter in contact te komen met jouw drijfveren, passie en verbinding met anderen. Daarnaast ontmoet je tijdens het Event natuurlijk gelijkgestemde deelnemers en wie weet wat daar weer uit voort komt!

Twijfel niet langer en koop jouw ticket. Op Blue Monday, de derde maandag van Januari gaat de ticket verkoop van start. Dat is dus op 19 januari vanaf 12 uur. De Early Bird prijs is geldig tot 21 februari as.

Happy MKB, to happy to be blue! Zie de website www.happymkb.nl.

Niet voor publicatie: #HappyMKB is een initiatief van trainer en coach Ruth Sinkeler, auteur van het boek 'Sexy Leiderschap' (verkrijgbaar via www.clipcoaching.nl). Hierin legt ze de 5 stappen van Sexy Leiderschap uit. Een nieuwe kijk op Leiderschap en Persoonlijk Succes.

Geplaatst op woensdag 4 februari 2015.