Kuurweken, afslankgroepen en individuele behandelingen bij Gezondheidscentrum Minerva

Waarom zijn kuurweken goed voor u als mens?

Kuurweken, afslankgroepen en individuele behandelingen bij Gezondheidscentrum Minerva

Gezondheidscentrum Minerva biedt kuur- en verwenweken aan die plaatsvinden in het schitterende Sint Martensvoeren (België), vlakbij Maastricht.

Een kuur heeft vele positieve effecten op uw gezondheid. Het verbetert klachten als gewrichtsklachten, vermoeidheid, huidaandoeningen, overgangsklachten, stemmingsstoornissen, concentratiestoornissen en overgewicht. Velen gingen u al voor en gingen ook een week kuren.

Reacties van kuurgasten: - “Je kunt alles loslaten in die paar dagen puur voor jezelf”. - “Het gaat heel goed met me. Ze zeggen allemaal dat ik er beter uitzie” - “Ik voel me totaal herboren en heb tomeloze energie” - “Ik heb deze week ervaren als een totale vernieuwing voor lichaam en geest”

Het is dus goed om 1 á 2 keer per jaar een vakantieperiode te wijden aan uw eigen lichaam en geest. Het bevorderd de algemene gezondheid en welbevinden. Het wordt door velen ervaren als een verjongingskuur.

Iedereen die toe is aan een moment voor zichzelf kan zich aanmelden.

We werken in kleine groepen om iedereen de juiste begeleiding te bieden in die week. Binnen een kuur- en verwenweek komen verschillende aspecten aan bod. Van yoga, mindfulness, wandelingen maken, theedrinken, massages tot het reinigen van ons lichaam d.m.v. onder andere voeding. In het voorjaar en najaar van 2015 kunt u weer meedoen met de kuurweek. Begin maart 2015 starten we, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Kosten: € 575,- inclusief eigen kamer met douche en toilet, individueel consult, kuurvoeding, massages, saunabezoek, informatie, oefeningen enz. De 2 kamers die douche en toilet op de gang delen kosten €525,- Een groot deel van de kosten (de consulten á 300,- euro), kan via de aanvullende ziektekostenverzekering worden vergoed

www.kurenopmaat.nl

Minerva Gezondheidscentrum, o.a. kuurweken & mindfulness-vaardigheidstrainingen is een gezondheidscentrum uit Nederland. Trefwoorden van Minerva Gezondheidscentrum, o.a. kuurweken & mindfulness-vaardigheidstrainingen uit Maastricht : PNI behandeling, gezondheidscentrum, kuurweken volgen, mindfulnesstrainingen, vaardigheidstrainingen, orthomoleculaire therapie, bioresonantie therapie, ontspanningsmassage,.

bron : Minerva Gezondheidscentrum, o.a. kuurweken & mindfulness-vaardigheidstrainingen

Geplaatst op donderdag 29 januari 2015.