Theehuis en Natuurkampeerterrein op een fort!

Sinds april 2015 hebben we een nieuwe horeca gevestigd op ons terrein.

Theehuis en Natuurkampeerterrein op een fort!

Op het eiland van Schalkwijk, tussen de rivier de Lek en het dorp Houten, ligt het fort ‘Werk aan de Korte Uitweg’. U hoort het gras ruisen. IJsvogels die over het water scheren. Een unieke locatie en accommodatie, midden in de natuur. Bij ons ontkomt u echt even aan alle hectiek van de dag.

De kracht van 'Fort Werk aan de Korte Uitweg' is de bijzondere combinatie van zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen en kleine horeca in een fort, met buiten die mooie natuurlijke omgeving.
Ons theehuis wordt gerund door mensen van Reinaerde. Mensen met een handicap in een ontwikkelingstraject. Zij proberen weer een weg (terug) te vinden in de maatschappij of hebben behoefte aan een zinvolle dagbesteding. Maar ook door de vele vrijwilligers die dagelijks klaarstaan in het Theehuis.

Omgeven door de fortgracht kampeert u in alle rust op het kampeerterrein gesitueerd binnen de wal, achter de kazerne. Op ons kleine natuurvriendelijke kampeerterrein kunt u volop genieten van de natuur.Een ideale plek voor een rustig weekend of een vakantie in eigen land.

Voor informatie en reserveringen/boekingen groepsbezoek, een familiedag, een reünie, een verjaardag, een bedrijfsuitje, een vergadering, lezing e.d. ziet u --> Theehuis het Wachtlokaal.

Fort Werk aan de Korte Uitweg is een zaal huren uit Nederland. Trefwoorden van Fort Werk aan de Korte Uitweg uit Tull en ’t Waal : theehuis, zaalverhuur, lunch locatie, natuurkampeerterrein, bedrijfs feestlocatie, wandeltochten, kunstexposities, expositie ruimte, groepsaccommodatie, fietstochten, fietsverhuur, camping huisdier toegestaan, huisgemaakt gebak, vleermuizen bezichtigen, vergaderlocatie, huwelijkslocatie, feestlocatie, kinderfeestjes, afhuren locatie, recreatieplan aan de Lek, netwerkborrel locatie, kanoverhuur, fort afhuren, .

bron : Fort Werk aan de Korte Uitweg

Geplaatst op maandag 21 september 2015.