101 DAGEN CHALLENGE

Op 1 september ben ik gestart met de dankbaarheid challenge. "Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk."

101 DAGEN CHALLENGE

Op dinsdag 30 augustus 2022 ben ik teruggekomen in Nederland, na 3 maanden Frankrijk. Door een val was ik niet in staat mijn leven op te pakken zoals ik wilde, zoals ik gedacht had.

Verdrietig (lees zielig) op de bank kwam ik op facebook een herinnering tegen. Een aantal jaren was ik op 1 september een dankbaarheid challenge gestart.

Terwijl ik de posts las klikte er iets in mijn hart.

Ik kon verdrietig op de bank blijven zitten of ik kon de dingen gaan benoemen waar ik dankbaar voor ben.

Want dankbaarheid is de kortste weg naar geluk.

Het voelde goed om positief bezig te zijn. Inmiddels het ik 21 dagen gehad. Ik weet niet hoe lang ik nog doorga, maar het is goed om dankbaar te zijn. Gisteren plaatste Hugo bakker een 101 dagen challenge want 2022 duurt nog 101 dagen. Ik heb mijzelf gecommitteerd om mee te doen.

Waarom?

Omdat ik mensen wil inspireren. En ja ook nieuwe klanten wil. De laatste 101 dagen van 2022 nog specialer maken dan ze al gaan worden. Want elke dag is speciaal.

Gabriëlle Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Gabriëlle Coaching uit ZUTPHEN : persoonlijke coaching, christelijke coaching, begeleiding bij stress, begeleiding bij een burn-out, coaching praktijk, coaching bij overbelasting, life coach, coaching en begeleiding met een creatieve twist.

bron : Gabriëlle Coaching

Geplaatst op donderdag 22 september 2022.