24 november start er weer een lotgenotenrouwgroep in het Vechtgenotenhuis in Ommen

Op 24 november start er weer een lotgenotenrouwgroep in het Vechtgenotenhuis in Ommen. Vandaag een interview gegeven voor het dagblad De Stentor. Samen met Yvonne Makkinga, uit de succesvolle eerste rouwgroep. Ze vertelde over haar positieve ervaringen en de hechte band die de groep met elkaar heeft gekregen.

Omdat deze groep mij erg heeft geïnspireerd heb ik een methode gemaakt om een lotgenotengroep te begeleiden. De methode ‘In Harmony, samen rouwen’ bevat een handleiding voor begeleiders van een rouwgroep, een werkboek voor deelnemers en het spel ‘Hart op de tong bij rouw en verlies’.

In de handleiding staat nauwkeurig beschreven hoe je een lotgenotengroep opzet, met elke bijeenkomst een programma en stappenplan. Voor de deelnemers zit er een werkboek bij met rouwinformatie, handige rouwtips en opdrachten die gemaakt kunnen worden. In de zes bijeenkomst wordt ook gebruik gemaakt van het spel ‘Hart op de tong bij rouw en verlies’.

De handleiding is alleen verkrijgbaar bij een training omdat we uiterst zorgvuldig met de kwetsbare deelnemers moeten omgaan. Het spel Hart op de tong en het werkboek zijn los te koop.
Geef je op voor de training op 19 januari 2024. www.harmonycoaching.nl

Harmony Coaching is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Harmony Coaching uit Ommen : rouwcoach, verliescoach, persoonlijke coach, Hart op de tong, therapeutisch bordspel, training, Tafelopstellingen, gezinssysteem, verdieping vinden, overlijden kind, overlijden partner, verlies dierbare, verlies baan coaching, zelfvertrouwen, in balans komen, .

bron : Harmony Coaching

Geplaatst op vrijdag 17 november 2023.