3 Hypnotherapie sessies met 30% korting voor €150,50

Hypnose is een natuurlijk fenomeen, meerdere malen per dag brengen we onszelf in een staat van hypnose. Hypnose is een bepaalde staat van trance.

Hypnotherapie is voor veel hulpvragen in te zetten
- Regressie
- Meer zelfvertrouwen
- Minder stress
- Angsten
- Patronen doorbreken
- Blokkades
En meer...

@de.onderneemtgroep.bv 3 Hypnotherapie sessies met 30% korting voor €150,50 Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm. Hypnose is een natuurlijk fenomeen, meerdere malen per dag brengen we onszelf in een staat van hypnose. Hypnose is een bepaalde staat van trance. Hypnotherapie is voor veel hulpvragen in te zetten - Regressie - Meer zelfvertrouwen - Minder stress - Angsten - Patronen doorbreken - Blokkades En meer... Op het moment dat je in hypnose gaat ontspant het bewuste brein en jouw kritische factor, de beschermer van alles wat in het onderbewuste is opgeslagen. Hierdoor kan in het onderbewuste naar de oorzaak, de bron gezocht worden. Door naar de wortel van een probleem te gaan is er meer en langduriger resultaat te boeken. Zo voorkom je dat je aan symptoombestrijding doet of enkel pleisters plakt. Voor een hulpvraag zijn gemiddeld 1 tot 5 sessies nodig, dit is afhankelijk van o.a. hulpvraag, persoon, enz. Er zal eerst een intake plaatsvinden. Door middel van hypnotherapie kun je op een ontspannen manier stenen uit je stroom halen zodat je energie weer vrijer kan stromen. Boek nu deze super aanbieding! Of neem contact met me op voor meer informatie. www.bodywealth.nl/contact of bel: 06 23678669 #Hypnotherapie #hypnose #Sinderen ? original sound - de.onderneemtgroep.bv

Op het moment dat je in hypnose gaat ontspant het bewuste brein en jouw kritische factor, de beschermer van alles wat in het onderbewuste is opgeslagen. Hierdoor kan in het onderbewuste naar de oorzaak, de bron gezocht worden.

Door naar de wortel van een probleem te gaan is er meer en langduriger resultaat te boeken. Zo voorkom je dat je aan symptoombestrijding doet of enkel pleisters plakt.

Voor een hulpvraag zijn gemiddeld 1 tot 5 sessies nodig, dit is afhankelijk van o.a. hulpvraag, persoon, enz. Er zal eerst een intake plaatsvinden.

Door middel van hypnotherapie kun je op een ontspannen manier stenen uit je stroom halen zodat je energie weer vrijer kan stromen.

Boek nu deze super aanbieding! Of neem contact met me op voor meer informatie.
www.bodywealth.nl/contact of bel: 06 23678669

Body Wealth is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Body Wealth uit Sinderen : ontspanningsmassage, chakra healing, behandeling doterra, behandeling magnetiseren, spierklachten therapie, cupping behandeling, tok sen behandeling, eft behandeling, holistische behandeling, energetische behandeling, doterra olie behandeling, wellness consult, chakra workshop,.

bron : Body Wealth

Geplaatst op maandag 5 februari 2024.