6 april start er weer een nieuwe groepstraining mindfulness

De training mindfulness groep is voor iedereen die de training wil volgen in een groep van 4 tot 6 personen. Data worden gepland en staan in principe vast. In een groep kun je leren van ervaringen van anderen en wellicht herkenning vinden.

De training
De training mindfulness duurt 8 weken. Elke week behandelen we een ander thema, zodat je stapsgewijs leert om met de aandacht in het nu te zijn. Als trainer begeleid ik je bij het leren, het ervaren en het ontdekken van je eigen mindful leefstijl.

Voorgesprek
Vooraf aan de training hebben we altijd een voorgesprek. In dit voorgesprek onderzoeken we wat mindfulness voor jou kan betekenen en of de training op dit moment in je leven past. Pas na het voorgesprek beslis je of je wilt gaan deelnemen. Aan het voorgesprek zijn geen kosten verbonden.

Leren door doen
Mindfulness is een vaardigheid die je leert door doen van verschillende oefeningen: meditatie- en bewegingsoefeningen, observatie opdrachten en oefeningen uit de cognitieve gedragspsychologie. De oefeningen zijn zittend, liggend, staand of lopend en worden nabesproken. Dit is van belang om de ervaringen te verdiepen en inzicht te krijgen in hoe je met jezelf en de situatie omgaat. Mijn begeleiding is praktisch, persoonlijk en toegankelijk.

De kracht van de herhaling
Je leert door doen en wordt vaardig door te herhalen. Thuis oefenen is een belangrijk onderdeel van de training; ongeveer 30-45 minuten per dag. Je krijgt audio en een werkmap met achtergrondinformatie, oefeningen en praktische tips.

Na de training
Na de training kun je stress sneller herkennen en er beter mee omgaan, wordt je minder meegezogen in negatieve gedachten, maak je bewustere keuzes, zorg je beter voor jezelf en heb je een betere balans.

Mindfulness is voor iedereen die meer rust en ontspanning wil ervaren en bewuster in het leven wil staan.

Data:
6, 13 en 20 april 2023
10, 17, 24 en 31 mei 2023
7 juni 2023
Oefendag: zondag 4 juni 2023, 11-15 uur

Tijd:
19.30 tot 21.30

Locatie:
Hengelo, Topweg 46 (fysiopraktijk de Driesprong)

Prijs:
€ 425,-
Prijs is inclusief werkmap, audio, oefendag, gebruik materialen vergoeding (deels) mogelijk.

Mindful bij Elise is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Mindful bij Elise uit Hengelo : Mindful, Mindfulness, stress, onrust, Mindfulness training, Mindfulness wandel training, mindfulness coach, ik ben uit balans, ik ben druk in mijn hoofd, ik ben gestrest, ik wil meer rust, hoe neem ik leven weer in eigen hand, ik voel me opgejaagd, het lukt me niet te ontspannen, ontspanningsoefeningen, snel boos, snel geïrriteerd, .

bron : Mindful bij Elise

Geplaatst op dinsdag 7 maart 2023.