Afslankmassage

Bij Diana's Healing in Zaandam kunt je terecht voor verschillende soorten massages, aangepast aan jouw behoefte. Een lekkere ontspanningsmassage (gericht op kalmeren en ontspannen), een Ayurvedische massage (gericht op de energie in je lichaam), een bindweefselmassage (gericht op het dieper gelegen bindweefsel), een hotstonemassage (een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van de magnetische en temperatuurbehoudende eigenschappen van stenen) en een stress-fixmassage (gericht op het losmaken van vastzittende spieren en knopen in spieren).

Maar u kunt nu dus ook kiezen voor een Afslankmassage.

Bindweefsel-/cellulite-/afslankmassage is een techniek voor huidverbetering zonder medisch ingrijpen. Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulite, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt.

De behandeling valt niet onder een ontspanningsmassage en is echt een massagetherapie. De massage werkt namelijk diep tot in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig en pittig karakter. De bindweefselmassage is een intensieve massage om de bloedcirculatie weer op gang te brengen in de diepere huidlagen, waardoor het lichaam gereinigd wordt van afvalstoffen en opgehoopt vocht. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier, maar voel je je na deze massage verkwikt en energiek.

Het gaat bij deze vorm van massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van de huid, waardoor je letterlijk beter en strakker in je vel komt te zitten en je vermindering van centimeters ziet. Let er wel op dat deze massage vrij stevig is en dus pijnlijk kan zijn!

Meer weten over massages of meteen een afspraak maken bij de masseuse in Zaandam? Neem contact op met Diana's Healing.

dianafit001@hotmail.com
06-36044252

Diana's Healing is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Diana's Healing uit Zaandam : healing, healingpraktijk zaandam, voedingsadvies, ontgiften, kruiden, kruidenthee, manuele handelingen, bewustwording, leefstijladvies, zelfherstellend vermogen, Ontspanningsmassage, Ayurvedische massage, bindweefselmassage, hotstonemassage, stress-fixmassage, Bloedgroepdieet, naturopatische voeding, .

bron : Diana's Healing

Geplaatst op donderdag 23 mei 2024.