Al een beetje gewend in de brugklas?

De eerste 6 weken op de middelbare zitten er alweer op. Ongelooflijk hoe snel dat gaat. Hoe zijn die eerste weken verlopen? Spanning en tijd om te wennen horen erbij als je naar de brugklas gaat.

Bij sommige kinderen blijft de spanning echter erg hoog. Vindt jouw zoon/dochter het nog lastig om aansluiting te vinden bij klasgenoten? Vraagt ze zich steeds af of anderen haar wel aardig vinden? Of wil ze alles zo goed doen, dat de lat wel erg hoog ligt. Wil ze z├ęker geen onvoldoende halen? Juist voor de jongens en meiden, die wat meer moeite hebben om hun plekje in de klas te vinden en meer spanning ervaren, geef ik ook na aanvang van het schooljaar de individuele brugklastraining.

Tijdens deze training werken we onder andere aan het vergroten van zelfvertrouwen, weerbaarheid, contact maken met anderen en omgaan met spanning en fouten maken. We stemmen het programma af op jouw kind en waar zij behoefte aan heeft. Samen zorgen we ervoor dat ze zich weer zekerder voelt en met meer plezier en vertrouwen naar school gaat.

Vraag jij je af of de training iets voor jouw zoon/dochter kan zijn. Neem gerust telefonisch contact met mij op of maak een afspraak voor een gratis kennismaking.

Klik hier door naar de website.

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op dinsdag 4 oktober 2022.