AromaTouch behandeling

Door de zachte manier van behandelen is het ook zeer geschikt voor mensen met chronische pijnen, reuma of bij stress klachten.

De oliën die gebruikt worden, zijn uitgekozen vanwege hun unieke eigenschappen. De techniek en de oliën versterken elkaars werking en hebben op die manier een positief effect op je lijf en je emoties. Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen en wordt geadviseerd bij onder andere pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid. Door de zachte manier van behandelen is het ook zeer geschikt voor mensen met chronische pijnen, reuma of bij stress klachten.

Essentiële oliën

Een zachte ritmische aanrakingstechniek van masseren, niet het harde kneedwerk. Het woord Touch zegt het al. De simpele aanraking is belangrijk en de oliën geven de bijzondere dieptewerking. Er wordt gewerkt langs de meridiaan en de energiebanen van het hoofd, de rug en de voeten. Het geeft de ontvanger een unieke ervaring met 8 therapeutische essentiële oliën die diep het weefsel binnendringen.

Massage Rug en Voeten 60 minuten € 47,50

https://www.oosspiritpraktijk.nl/diensten/aromatouch-massage/

Oos Spirit Praktijk is een natuurgeneeskunde uit Nederland. Trefwoorden van Oos Spirit Praktijk uit Nederweert : familieopstellingen, tafelopstellingen, systemisch werken, disbalans, tarotkaarten, lonormanskaarten, engelenkaarten, karakteranalyse tenen lezen, chakra klankschalen behandeling, klankschalen sessie, klankschaal massage, reiki, coaching, aromatouch massage, oorkaars therapie, telefonisch kaartconsult, vrijgezellenfeest, uitje met vriendinnen, collega uitje, familie uitje, zussendag, Workshop tenen lezen, workshop klankschalen, workshop kaartreadings,.

bron : Oos Spirit Praktijk

Geplaatst op maandag 24 juli 2023.