Atelier eSTé Arnhem is nu naast een goudsmeed-atelier ook een gallery!

Na deze heftige periode waarvan drie van de vier inbraken hebben plaatsgevonden in ons atelier speelde ik met de keuze: of ik verhuis of ik kap er helemaal mee… De enorme golf aan criminaliteit, vaak gepaard gaand met geweld ook, lijkt alleen maar toe te nemen en richt zich vooral ook op goudsmeden en juweliers!

Uiteindelijk koos ik ervoor om mijn mooie vak niet aan de wilgen te hangen en ging op zoek naar een nieuwe plek. Het lot besliste dat ik via via een melding kreeg dat er een leuk winkeltje in Modekwartier in Arnhem vrijkwam, om precies te zijn a/d Klarendalseweg schuin tegenover Sugar Hill.

Na mijn pitch voor een comité van het Modekwartier kreeg ik daadwerkelijk het winkeltje toegewezen en kon mijn nieuwe plannen gaan realiseren. En na een lange doch grondige renovatie zijn we eindelijk officieel (11 mei jl) geopend!

Waarom ik graag meer ruchtbaarheid wil geven aan mijn nieuwe atelier? Omdat Atelier eSTé Arnhem nu naast een goudsmeed-atelier ook een gallery is: en samen met 3 andere goudsmeden en sieraadontwerpers (w.o. twee anderen die slachtoffer zijn geweest van de inbrakengolf) kunnen we diverse en unieke collecties laten zien van eigentijdse ‘aan de weg timmerende’ goudsmeden en sieraadontwerpers, elk met hun eigen stijl en eigen verhaal!

De deelnemers zijn:
Noë Roostee
Kristel van Elderen
Astrid van Ruiten
en mijzelf

De collecties zijn te zien t/m november 2024.
Ik gun de deelnemers het ook om zo meer bekendheid te krijgen die zij en vooral ook hun prachtige sieraden verdienen!

Ik nodig u uit een kijkje nemen bij Atelier eSTé om zelf te zien hoe dit bijzondere initiatief vorm heeft gekregen in het Modekwartier van Arnhem!

Hartelijke groetjes,

namens Atelier eSTé
Steph Tjon

Atelier eSTé Arnhem is een juwelier uit Nederland. Trefwoorden van Atelier eSTé Arnhem uit Arnhem : design sieraad, dierbaar Moment vereeuwigd in een Sieraad, as sieraad, Unieke sieraden, persoonlijk sieraad, gedenk sieraad, herinneringssieraad, sieraad met as, sieraad met gravure, sieraad met vingerafdruk, onderhoud sieraad, sieraadontwerp, atelier sieraden, .

bron : Atelier eSTé Arnhem

Geplaatst op maandag 3 juni 2024.