Aviation beurs MRO

De Priester zet ‘wow’ stand op de Aviation beurs MRO

Aviation beurs MRO

De Priester zet ‘wow’ stand op de Aviation beurs MRO

MEL Group uit Engeland heeft de Priester stand ontwerp en standbouw gevraagd om een robuuste en attractieve stand vorm te geven en te realiseren tijdens de aviation beurs MRO Euro 2016 in RAI Amsterdam op 19 en 20 november.

De prestigieuze beurs- en het al even prestigieuze bedrijf MEL Group hebben stand-ontwerper ‘De Priester stand architectuur’ in de arm genomen om voor hun een opvallende 3D Live communicatie presentatie te ontwerpen en te realiseren. Gekozen is voor een ‘robuuste’ en opvallende dikke achterwand met daarin LED high power cold-white spots, zodat de stand extreem opvalt tussen alle andere toeters en bellen die een beurs zo rijk is.

Tijdens een dergelijke beurs is het voornamelijk de taak van de stand-ontwerper om zo hoog mogelijk als koren boven het kaf uit te steken met het stand ontwerp, dit doe je voornamelijk door anders te zijn dan het gros- en het liefst nog een stukje voordeliger ook. Met de unieke productie voor MEL group heeft De Priester Stand architectuur uit Rotterdam een prima productie in de pocket en een tevreden klant mogen bijschrijven in hun portfolio.

De Priester stand architectuur ontwerpt en realiseert beursstand op internationale schaal. Dit gegeven heeft ervoor gezorgd dat een groot deel van het klantenpakket vraagt om ook in het buitenland, zelfs op andere continenten, hun nieuwe stand op te tuigen.

Wilt u met uw bedrijf ook opvallen tijdens een (inter)nationale vakbeurs? Neem dan e ven contact op met ons voor de mogelijkheden. Tijdens dat gesprek leggen wij u graag uit waarom deelname aan een internationale vakbeurs zo belangrijk en winstgevend is. Vraag naar Dennis de Priester, of stuur een email naar com@dennisdepriester.nl

Geplaatst op donderdag 27 oktober 2016.