Balance Breathing Ademcoach opleiding

Balance Breathing is een ademmethodiek gericht op het terugkrijgen van de natuurlijke balans, een balans tussen de spirituele kant en het aardse leven.
Dus in de ruimste zin de balans in denken, voelen en doen vanuit onze spirituele basis. We zijn immers spirituele wezens die aardse, dus fysieke ervaringen opdoen.

Veel mensen zijn die verbinding kwijt en zoeken naar meer balans. Niet alleen in zichzelf maar ook in privé en werk, en ook zoeken veel mensen naar een weg om zichzelf niet te verliezen in de huidige samenleving.

Steeds meer mensen zijn de spirituele weg kwijt en zijn zoekende.
Er is een enorme toename van mensen die fysieke, emotionele en mentale problemen ervaren naar aanleiding van vele negatieve gebeurtenissen. Die gebeurtenissen hebben zware / negatieve of lage energie vastgezet in het lichaam met als mogelijke gevolgen; weinig levensenergie, fysieke klachten, onzekerheid, angsten, schuldgevoelens etc.
De roep naar spirituele coaches is groter dan ooit.

De BB ademcoachopleiding is een opleiding zowel voor coaches die mensen willen begeleiden in het verwerken van die negatieve gebeurtenissen en hen willen helpen naar de terugkeer of herinnering aan wie ze écht zijn als ook een opleiding gericht op jouw eigen persoonlijke groei.

Studiebelasting bedraagt: voorbereiding 8 uur. Tijdens de praktijkdagen is de studiebelasting 6 uur.

De 6-daagse opleiding is als volgt opgebouwd:

- De start is gelegen in een blok van 2 dagen waarin de coaches de ademhaling leren te lezen en de basis leggen voor het in het lichaam creëren van doorstroming van de levensenergie.

- Het 2e blok bestaat ook uit 2 dagen waar je heel specifiek gaat werken met de dieper liggende blokkades in je lichaam, energetisch en vanuit spiritueel bewustzijn werkt om de lage frequentie en die lage dichtheid te helen.

- Vervolgens hebben wij gekozen om na die 2 blokken een praktijk dag te doen. Een praktijk dag bedoelt om met elkaar te oefenen, feedback te krijgen en jouw expertise te vergroten.

Tussen de 2 blokken door krijg je de opdracht of de uitdaging om met mensen te werken met de BB-ademhaling.

- De laatste dag is de praktijktoetsing waarin je al het geleerde mag toepassen en tot slot als coach of therapeut feedback ontvangt waar je alert op moet zijn om door te pakken of te groeien.

Ik heb ervoor gekozen om geen theoretische kennis te toetsen tijdens de opleiding. In het moderne onderwijs betekent leren dat je al lerend en werkend de stof eigen maakt. Daarom geef ik je aan de voorkant voor het 1e en voor het 2e blok de theorie en de daarbij behorende vragen.
Zo kan je je thuis rustig voorbereiden en heb je de mogelijkheid alles uit te werken.

Gedurende 10 weken ben jij bezig met je ademcoachopleiding.
Als afsluiting krijg je een certificaat en ben je een professionele Balance Breathing ademcoach.

Daarbij houd ik 1x per jaar een terugkomdag voor alle gecertificeerde Balance Breathing ademcoaches.

In het leerproces word je begeleid door Manon en mij.
Manon is een ervaren BB-ademcoach en NLP Master en wij zitten er kort op om jouw maximaal leerrendement te geven.
Je ontvangt heel veel feedback en de sfeer bij ons is zeer veilig en vertrouwd.

Data:
11 en 12 september 2023
30 en 31 oktober 2023
20 november 2023
04 december 2023 (examen)

Tijd: 09.30 - 17.00 uur

Locatie: Einighausen (Sittard, Limburg).

Kosten: € 1.795,00 inclusief manual, lunch, koffie / thee en water. BTW onderwijsvrijstelling; PL NLP Opleidingen staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en is daardoor niet BTW-plichtig voor de opleidingen. (www.crkbo.nl)

Advies: minimaal 1 BB ademworkshop hebben bijgewoond of een individuele BB ademsessie hebben gehad.

Paul Lenferink NLP opleidingen is een opleiding uit Nederland. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

bron : Paul Lenferink NLP opleidingen

Geplaatst op maandag 5 juni 2023.