Balance Breathing Ademcoach opleiding

De naam 'Balance Breathing' staat voor de balans herstellen vanuit je hogere bewustzijn. Balance Breathing is een ademmethodiek gericht op het terugkrijgen van de natuurlijke balans, een balans tussen de spirituele kant en het aardse leven.
Dus in de ruimste zin de balans in denken, voelen en doen vanuit onze spirituele basis. We zijn immers spirituele wezens die aardse, dus fysieke ervaringen opdoen.

Veel mensen zijn die verbinding kwijt en zoeken naar meer balans. Niet alleen in zichzelf maar ook in privé en werk, en ook zoeken veel mensen naar een weg om zichzelf niet te verliezen in de huidige samenleving.

Steeds meer mensen zijn de spirituele weg kwijt en zijn zoekende.
Er is een enorme toename van mensen die fysieke, emotionele en mentale problemen ervaren naar aanleiding van vele negatieve gebeurtenissen. Die gebeurtenissen hebben zware / negatieve of lage energie vastgezet in het lichaam met als mogelijke gevolgen; weinig levensenergie, fysieke klachten, onzekerheid, angsten, schuldgevoelens etc.
De roep naar spirituele coaches is groter dan ooit.

De BB ademcoachopleiding is een opleiding zowel voor coaches die mensen willen begeleiden in het verwerken van die negatieve gebeurtenissen en hen willen helpen naar de terugkeer of herinnering aan wie ze écht zijn als ook een opleiding gericht op jouw eigen persoonlijke groei.

De manier waarop je ademt is bepalend hoe jouw levensenergie stroomt. Je leert werken vanuit je hoger bewustzijn en vanuit deze trillingsfrequenties het helingsproces toe te passen.

Professionele ademcoach

Je bent na deze opleiding in staat om mensen te begeleiden bij heling van emoties en het proces na heling wie zij echt zijn. Je leert hoe je andere mensen kan helpen nieuwe gedragsproblemen te verankeren in hun leven.

Persoonlijke ontwikkeling

Je leert emoties te helen en beperkende overtuigingen los te laten en je komt in contact met je essentie; namelijk jouw spirituele bewustzijn. Ook kom je weer in contact met je innerlijke kind.

Studiebelasting bedraagt: voorbereiding 8 uur. Tijdens de praktijkdagen is de studiebelasting 6 uur.

Data:

11 en 12 maart 2024
08 en 09 april 2024
13 mei 2024
17 juni 2024 (examen)

Tijd: 09.30 - 17.00 uur

Kosten: € 1.845,00 inclusief manual, lunch, koffie / thee en water. BTW onderwijsvrijstelling.
Wij kunnen geen rekening houden met dieetwensen.

Locatie: Einighausen (Sittard, Limburg)

PL NLP Opleidingen staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en is daardoor niet BTW-plichtig voor de opleidingen. (www.crkbo.nl)

Lees hier verder indien u meer informatie wenst over de opbouw van de 6-daagse opleiding en het programma.

Paul Lenferink NLP opleidingen is een opleiding uit Nederland. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

bron : Paul Lenferink NLP opleidingen

Geplaatst op maandag 19 februari 2024.