Balance Breathing ademhalingsmethodiek

Podcastaflevering | Paul Lenferink en Balance Breating

Goed voelen

Beschrijving van aflevering:
Je adem is een synoniem voor levensenergie. Wanneer levensenergie stroomt zijn mensen het dichtst bij zichzelf en worden liefde en alle kwaliteiten zichtbaar. BB betekent een keuze om te gaan leven in plaats van te overleven. BB zorgt voor een krachtige, zelfbewuste uitstraling, balans in het heden en acceptatie van het verleden.

Dit staat te lezen op de website van Paul Lenferink. Hij doet aan Balance Breathing. Geeft er ook lessen in. Wat betekent die tekst hierboven. En wat is Balance Breathing? Daar hebben we het over in deze podcast.

Meer info over Paul vind je hier: https://paullenferink.nl

Paul Lenferink NLP opleidingen is een opleiding uit Nederland. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

bron : Paul Lenferink NLP opleidingen

Geplaatst op donderdag 2 november 2023.