Balance Breathing workshop

De naam 'Balance Breathing' staat voor de balans herstellen vanuit je hogere bewustzijn.

Eén keer per maand houd ik een Balance Breathing ademworkshop. Het is een 1e kennismaking met deze exclusieve ademmethodiek. Ik ga met jou persoonlijk aan de slag doordat ik al op voorhand een aantal vragen aan jou stel (via jouw aanmelding en per mail).

Bijvoorbeeld de vraag: ‘Welke kernemotie belemmert jou?’op weg naar houden van jezelf ongeachte wat andere mensen van jou verlangen of eisen. Bij kernemoties hebben we het over Angst, Verdriet, Boosheid, Onmacht en Schuldgevoel. Wanneer je ook nog weet waar dat door komt kun je nog meer uit de sessie halen. Tijdens de workshop geef ik hier speciaal aandacht aan waardoor jij deze krachtige BB-methode mag en kan gaan ervaren.

Vanwege deze persoonlijke aandacht kunnen maximaal 4 personen deelnemen.

Je zult ervaren dat deze ademmethodiek heel anders is dan de gebruikelijke welke je o.a. bij ademcirkels zult ervaren. Eén van de kenmerken is dat je totaal geen spieren hoeft te gebruiken. Je hoeft niet te werken, daar staat ademen ook voor, het is jouw levensenergie en die energie mag vrijelijk door jouw lichaam en geest stromen.

Alles is frequentie en trilling. Daarom voeg ik ook de trilling van enkele kristallen klankschalen toe om jouw lichaam en geest te laten intunen op die hoge trilling waardoor het verbonden ademen (wat ook een hoge trilling is) veel vloeiender verloopt.

We hebben in dit fysieke lichaam ook te maken met het Originele Zelf oftewel je hart. Jouw Originele Zelf wil ervaren, voelen, ontdekken, spelen en experimenteren. Het heeft een natuurlijke blauwdruk en wil het leven, leven vanuit onbevangenheid, puurheid, zuiverheid en vreugde. Het Originele zelf is dus het Innerlijke Kind. Het gaat om je geboorterecht om te leven vanuit je Hart. Dat betekent contact met de onbevangenheid, puurheid en vreugde van het kind.

Uiteindelijk gaan we het kanaal naar je Spiritueel Bewustzijn zoveel mogelijk openmaken en herstellen.

Je krijgt de mogelijkheid om de bijzondere effecten van Balance Breathing te ervaren en jezelf te helpen in het ontwikkelen op weg naar wie je echt bent.

- Begintijd: start 10.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur.
- Einde: 12.30, uitloop tot uiterlijk 13.00 uur.
- Kosten: € 65,00.
Na afloop sluiten wij gezamenlijk af onder het genot van een kopje koffie / thee.

Data:
zaterdagochtend 15 juni 2024
Locatie: Stroetlingsweg 1A, 6142 AT Einighausen (Sittard, Limburg) in de yurt.

In deze sessies word je begeleid door de trainster Manon.

Aanmelden? Klik hier.

Paul Lenferink NLP opleidingen is een opleiding uit Nederland. Trefwoorden van Paul Lenferink NLP opleidingen uit Einighausen - Sittard : NLP Opleidingen, Teamcoach Opleidingen, Balance Breathing, Organisatie coaching, In-company trainingen, In-company coaching, Individuele coaching, Mentaal-emotionele coaching voor profvoetballers, Balance Breathing ademworkshop, ademworkshop, NLP Master Practitioner, NLP in een notendop, Paul Lenferink, creator eigen wereld, .

bron : Paul Lenferink NLP opleidingen

Geplaatst op vrijdag 7 juni 2024.