Beelddenken in de praktijk: Beelddenken en autisme

Tijdens dit Webinar geven we een kijkje in de keuken van Het Beelddenkende Brein. Een beetje info, een paar tips en plek voor een paar vragen vanuit onze kijkers. Iedere 2 maanden geven we een Webinar beelddenken in de praktijk, met iedere keer een ander onderwerp wat relatie heeft met beelddenken. Uiteraard vind je dit onderwerp ook terug in de Kernopleiding.

Maar dan uitgebreider natuurlijk. Tijdens dit Webinar geven we je een indruk wat er allemaal over beelddenken en autisme te vertellen is. Waarom het belangrijk is te weten of de persoon met autisme een taaldenker of beelddenker is. En wat is autisme dan? Is het een probleem, stoornis, neurodiversiteit, eigenschap of zelfs talent? Na dit Webinar weet je meer.

https://beelddenkendebrein.nl/onze-agenda/

Wil je alles weten over autisme, andere neurodiversiteiten, beelddenken, taaldenken en wat er nog veel meer verband met elkaar kan hebben? Geef je dan op voor de Kernopleiding.

https://beelddenkendebrein.nl/kernopleiding-beelddenken/

Het Beelddenkende Brein is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Beelddenkende Brein uit Zelhem : Kernopleiding Beelddenken, individuele begeleiding, coaching beelddenken, beelddenken, beelddenker, hoogbegaafd kind, hoogbegaafdheid in het werk, leerproblemen, huiswerkbegeleiding, opvoedingsvragen, vastlopen op mijn werk, vastlopen in relaties, beelddenken advies, .

bron : Het Beelddenkende Brein

Geplaatst op vrijdag 5 juli 2024.