Behandeling vanuit een holistische visie

Steeds meer mensen willen bewustwording, lichter leven en meer genieten in het moment. Ik zie zoveel mensen die in stress leven, mensen die veel moeten van zichzelf en emotioneel vastzitten. Ze krijgen hierdoor op lange termijn fysieke klachten. Onbewust zitten mensen vast in denkpatronen en belemmerende overtuigingen. Ze identificeren zich met hun gedachten, verleden en uiterlijke prestaties. Het leven overkomt ze. Maar het kan anders!

• Kies jij ervoor om anders te willen?

• Kies jij er nu voor om de regie te nemen over jouw eigen leven?

• Ben je klaar om je eigen schaduwkanten te ontdekken en daarvan te leren?

Dan kan ik je helpen!

Vanuit een holistische kijk (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch & spiritueel), gaan we in kaart brengen waar jouw behoeftes en verlangens liggen en wat je belemmeringen zijn. Met behulp van gesprekken, reflectie, oefeningen, energiewerk mag je steeds meer ontdekken wie je in de essentie bent en wat je gelukkig maakt.

Ik werk met Reiki, EFT, meditaties en visualisaties, systeemwerk, heling innerlijk kind, klankschalen, stemvorken en edelstenen.

Op een diepere laag wordt de oorzaak van de klacht achterhaald en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en gestimuleerd.

Naast lichamelijke klachten komen er ook vaak mensen die zichzelf onderweg zijn kwijtgeraakt of die naar de zin van het bestaan aan het zoeken zijn.

Vanuit mijn hart mag ik anderen weer leren voelen hoe het is om thuis te komen in jezelf.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Je kunt bellen, of WhatsApp: naar 06-23893146

Of kijk op de website www.yindeepuurontspanning.nl voor meer informatie

Liefs Eleonora
Yindee

Yindee Puur Ontspanning is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Yindee Puur Ontspanning uit Drunen : Reikisalon drunen, massagesalon drunen, ontspanningsmassage drunen, Reiki en zwanger drunen, Hotstone massage drunen, Reiki en kinderen drunen, reiki en massage drunen, Cupping massage drunen, Reiki op afstand drunen, Reiki-Yin-Oorkaars drunen, oorkaarsbehandeling drunen, reiki pakket drunen, hotstone pakket drunen, cupping massage pakket drunen, .

bron : Yindee Puur Ontspanning

Geplaatst op donderdag 18 januari 2024.