Behoefte aan balans?

Ook geraakt door alle ontwikkelingen in deze tijd?

Behoefte aan balans?

De wereld staat in vuur en vlam, de angst voor tekort viert hoogtij. Het is ook best heftig wat er allemaal gebeurt. Dan heb je vast behoefte aan balans… een stevige verbinding in en met je zelf. Zodat je twee dingen beter kunt: voelen en weten wat jij wilt, waar jij heen wilt en waar je aandacht aan geeft. En ten tweede dat je kunt balanceren in deze tijden van transformatie. Lukt het je alleen niet? Ik bied je er met liefde ondersteuning bij. Bijvoorbeeld tijdens de Energetische Balansdag op zaterdag 8 oktober. Helemaal gericht op balans in en met je Zelf

Of kom naar de training Het Vrouwelijk Midden. Daarin vind je je eigen midden, je eigen kracht vanuit je bekken. De eerstvolgende dag is op 1 oktober aanstaande. En als je een groep te veel vindt kun je uiteraard ook een individuele sessie boeken.

mail@echtgemma.nl - https://echtgemma.nl

Echt Gemma is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Echt Gemma uit oosterbeek : coach, coach praktijk, coaching , eigen ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, in balans met jezelf, leiderschap vanuit je hart, werken vanuit het hart, in evenwicht met jezelf zijn .

bron : Echt Gemma

Geplaatst op vrijdag 30 september 2022.