Betrek uw medewerkers bij uw duurzaamheidsdoelstellingen!

Zoekt u een leuke, laagdrempelige manier om uw medewerkers te betrekken bij de duurzaamheidsdoelstellingen van uw bedrijf of organisatie?

Betrek uw medewerkers bij uw duurzaamheidsdoelstellingen!

The Footprint Challenge biedt een interactieve bewustwordings- en gedragsveranderingstool om medewerkers op een ludieke manier te betrekken bij de duurzaamheidsdoelstellingen van uw bedrijf of organisatie. Het begrip duurzaamheid wordt leuk en concreet gemaakt door uw medewerkers uit te dagen hun eigen voetafdruk in 40 dagen te verkleinen. Met de Footprint Quickscan krijgen medewerkers inzicht hoe groot hun voetafdruk is, afgezet tegen de gemiddelde voetafdruk binnen uw bedrijf of organisatie. De Footprint Quiz vergroot de kennis over de voetafdruk en de impact van kleine acties en met het Footprint Reductie actieplan kunnen medewerkers op een laagdrempelige manier aan de slag. Via Footprint nieuwsbrieven, online community en Footprint events wordt gezorgd voor de broodnodige inspiratie en motivatie om de voetafdruk in 40 dagen te verkleinen. Uiteraard gaat alles onder de deskundige begeleiding van een online Footprint reductietherapeut.

LEES VERDER > Duurzaamheidsdoelstellingen

Duurzame Diensten en Producten is een adviesbureau uit Nederland. Trefwoorden van Duurzame Diensten en Producten uit Den Bosch : duurzame diensten, duurzame producten, leveranciers duurzame diensten, leveranciers duurzame producten, duurzame leveranciers, duurzame bedrijven, duurzame ondernemers, duurzaam ondernemen, duurzaam, duurzaamheid,.

bron : Duurzame Diensten en Producten

Geplaatst op woensdag 11 mei 2016.