Blog zijn alle kinderen in deze periode van het jaar overprikkeld? Of leven we ons leven gewoon te snel?

In dit blog geef ik praktische tips en inzichten die je helpen om een kind wat overprikkeld is te helpen in de ze fase van het jaar.

Blog zijn alle kinderen in deze periode van het jaar overprikkeld? Of leven we ons leven gewoon te snel?

Merk je ook dat nogal wat (pleeg)kinderen snel overprikkeld zijn en snel uit evenwicht gaan. Het is bijna zomervakantie maar er zijn nog heel wat activiteiten die heel wat vragen van onze kinderen. Onze pleegkinderen zijn moe, sneller geïrriteerd maar ook sneller uit evenwicht. Nog drie weken te gaan. Iedereen loopt op het tandvlees. We merken het aan alles. De jongens zijn vroeg wakker en gaan laat slapen. Met het mooie weer is het slapen ook nog eens heel moeilijk. Overdag duurt de dag te lang: ze komen tot weinig, zijn snel geïrriteerd en verveeld. Wanneer ze de kans krijgen grijpen ze naar de schermen. Overprikkeld en moei! Ze vragen om rust en ontspanning maar het alledaagse tempo lijkt gewoon simpelweg te hoog.

Lees verder, klik hier.

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Jeugd- en Kinderpraktijk Rota uit Amersfoort : kindercoach, coaching voor kinderen met boos gedrag, coaching voor kinderen, coaching voor kinderen met weinig zelfvertrouwen, online coaching, kindercoachpraktijk, kindercoachtraject, integratieve kindercoaching, Kindercoach zelfvertrouwen amersfoort, Kind heeft woedeaanvallen, kind driftbuien, kind is vaak boos, kind faalangst, kind heeft angsten, mijn kind heeft vaak verdriet, kind huilt veel, online kindercoaching, online training ouder en kind, de kunst van boos zijn, boos gedrag kind begrijpen, emoties leren herkennen kind, emoties uiten kind, kind heeft moeite met emoties, bouwen aan zelfvertrouwen kind, praten met kind over gevoelend, zelfbeeld kind versterken, gratis kindercoach consult, .

bron : Jeugd- en Kinderpraktijk Rota

Geplaatst op zaterdag 18 juni 2022.