BODYREADING VAN HET PAARD op 25 maart 2023

In één dag geven wij je handvatten hoe je je paard beter kunt leren ‘lezen’ en hoe je samen meer harmonie kunt ervaren. Natuurlijk is het een kwestie van ontwikkeling en ervaring opdoen, met deze workshop krijg je voldoende informatie mee naar huis om daar direct aan de slag te gaan. De dag bestaat uit een theoretisch deel (Chakraleer) en een praktijkdeel waarin je zelf gaat oefenen met paarden.

Deze dag (25 maart a.s.) is op Camping Boszicht in Laag-Soeren. Een volle dag van 9.30 uur t/m 16.30 uur! De investering is maar 125 euro, dit is incl. Koffie & Thee met wat lekkers, fruit en water. Ook krijg je een handout, zodat je na deze dag met jouw eigen paard aan de slag kan! Wel zelf de lunch meebrengen.

Opgave kan via dehelderekijk@gmail.com

De Heldere Kijk is een therapeut uit Nederland. Trefwoorden van De Heldere Kijk uit Lochem : coach dier en mens, rouw en verlies, alternatieve genezing, probleemgedrag, dieren tolk, coaching voor paarden, coaching voor honden, coaching bij probleemgedrag bij honden, therapeut voor honden, therapeut voor paarden, heropvoeding van honden, .

bron : De Heldere Kijk

Geplaatst op woensdag 15 maart 2023.