Boek

Ik heb net de afspraak gemaakt met Antonia Stef Rocco Zuin dat zij het boek 'BEELDDENKERS, Als kwartjes vallen...' ook in het Italiaans gaat vertalen. Of het echt een boek gaat worden, weten we nog niet. Maar vertaald wordt het in ieder geval.

Stefania is al vanaf de Engelse vertaling mijn grootste buitenlandse fan, zij heeft namelijk de editing verzorgt voor Europe Books van de Engelse uitgave van 'BEELDDENKERS, Als kwartjes vallen....' Tijdens de vertaling kwamen we erachter dat beelddenken en taaldenken echt universeel is. Daarom vind ik het een grote eer dat zij mij gevraagd heeft om het boek ook in het Italiaans te mogen gaan vertalen.

Het Nederlandse boek doet ook nog steeds heel goed zijn werk, dus ik ben blij dat ook de Italiaanse ouders, leerkrachten en volwassenen kennis kunnen gaan maken met de eigenschappen van het beelddenkende brein.

Dat wordt dus een leuk nieuw project voor de winter.

Bestellen van een van deze uitgaven kan via www.natasjaesmeijer.nl

Beeldig Brein is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Beeldig Brein uit Zelhem : Huiswerkbegeleiding, rekenbegeleiding, beelddenkers, beelddenken, bijscholing, hulp bij huiswerk, opleiding beelddenken, leermogelijkheid kind onderzoeken, niet passend onderwijs, beelddenken op school, hoe moet ik leren, beelddenk kenmerken, passend onderwijs voor iedereen, kernopleiding beelddenken, webinar beelddenken, mini cursus beelddenken, vastlopen op school,.

bron : Beeldig Brein

Geplaatst op maandag 4 september 2023.