Boombanken te koop!

Ideaal onder of om een boom te plaatsen, in de schaduw. Een heerlijke plek om even tot rust te komen met een bakje koffie of thee.

JP Buitenhout maakt verschillende boombanken op aanvraag, maar we hebben ook halve boombanken te koop (tevens op aanvraag).

Onze Combi boombanken maken wij op aanvraag, dit in verband met de afwijkende maten. Zo kunt u ook denken aan een boombank met tafel bijvoorbeeld. Geef ons door wat uw wensen zijn en u krijgt van ons een offerte.

Halve boombanken, ook bijzondere boombanken met afwijkende maten. Geen boom is immers hetzelfde, maar ook uw wensen tellen hierin natuurlijk. Zie ook onze website voor mogelijkheden om zelf ideeën op te doen.

Doe hier ideeën op!

Speciale boombanken, denk aan hele grote banken of met zeer afwijkende maten. Ook dit is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, maar neem ook een kijkje op onze website.

www.jpbuiten-hout.nl

J&P Buiten-Hout is een houthandel uit Nederland. Trefwoorden van J&P Buiten-Hout uit Veenendaal : houten tuinmeubels, houten tuinmeubels op maat, picknicktafel, vuurtafel, salontafel op maat gemaakt, houten meubels, sfeervolle houten meubels, handgemaakte tuinmeubels, boombanken,.

bron : J&P Buiten-Hout

Geplaatst op woensdag 1 november 2023.