@BorrelAalsmeer met een Amsterdamse Knipoog!

Donderdag 12 februari a.s. kan je weer jouw zakelijke netwerk uitbreiden tijdens de 27ste editie van de netwerkbijeenkomst @BorrelAalsmeer bij Restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer.

Iedereen is welkom op de netwerkbijeenkomst, ook werkzoekenden en het entree is gratis. Wij maken van netwerken een ‘avondje uit’ dus neem jouw vrienden, collega’s en relaties mee. Netwerken doe je samen!

Vanaf 17.00 uur ben je welkom en de fotografie is dit keer in handen van Robert van Ingen, Kunstenaar Marco van Trigt exposeert 4 kunstwerken en zanger Arie Hazes zal nummers ten gehore brengen uit zijn eigen repertoire maar ook van zijn broer André Hazes. Een hele speciale editie van de netwerkborrel.

Wilma Dekker zal met een stand staan en de netwerkers kennis laten maken met de essentiële oliën van Doterra. De gastvrouwen van het MBO College Airport uit Hoofddorp heten de bezoekers weer welkom, het podium wordt beschikbaar gesteld door TopVerhuur en de techniek is in handen van Eventec. De website en hosting wordt gefaciliteerd door My Dot Point.com websites.

Vanaf 17.00 uur kan er ook een dagschotel besteld worden en staat om 20.00 uur een lange tafel klaar om met diverse relaties van @BorrelAalsmeer samen te dineren. Deelname is niet verplicht.

Lever je visitekaartje in bij binnenkomst en maak kans op 2 kaarten voor de 3JS in het Crown Theater Aalsmeer 27 februari a.s., een lichaamsbehandeling van Bodyplaza, een flesje essentiële oliën van Doterra en 2 vrijkaarten voor de voorstelling BadaBoom ComedyClub Aalsmeer 26 februari a.s. in de Studio’s Aalsmeer.

Ben je verhinderd, noteer dan alvast 12 maart, 9 april en 21 mei a.s. in de agenda, elke 2e donderdag van de maand! In mei i.v.m. Hemelvaart staat @BorrelAalsmeer 21 mei op de agenda. Vanaf 24 februari a.s. ben je ook, elke laatste dinsdag van de maand, welkom bij @BorrelLisse bij Eetcafé 1198 en Loungehotel de Duif in Lisse. Wil je graag de uitnodiging ontvangen, stuur een e-mail naar info@BorrelLisse.nl.

Geplaatst op woensdag 4 februari 2015.