Breath Awareness Ceremony

We verbinden ons met het element WATER. Een Water Ceremonie is een avond in een ceremoniële setting.
Water gaat over het ervaren van verbinding, stromen en eenheid.

Verbinding

We starten de avond met een sharing. Waarin we delen wat we voelen, wat er gebeurd in ons persoonlijk.

Stromen

Stroming gaat over loslaten, je meevoeren met hetgeen wat zich nu aandient en wat er nu is. Water is krachtig, het reinigt, het stroomt waar het wil, het is zacht en toch onnoemelijk krachtig. Water stroomt altijd, het is veranderlijk en heeft geduld. Water heeft te kracht om trillingen en informatie te “onthouden” het helpt ons om verbinding te maken met de kracht van het water en gezamenlijk drinken we water met deze intentie.

Eenheid

We gebruiken de adem om dieper in ons proces te komen en ons te verbinden met onszelf. We ademen samen waardoor we nog meer in contact en verbinding mogen komen met onszelf en de energiestromen van ons lichaam. Het brengt je naar het diepere bewustzijn van stromen en meevoeren.

Deelname:
Betaling vooraf: € 50,-
Betaling op dag zelf: € 55,-

Wanneer: 2 februari 2024 | 19:00 - 22:00 uur.

Meld uzelf hier aan.

Star of Light is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Star of Light uit Heerlen : healing, bodywork, sjamanisme, energetische therapie, trauma therapie, traumaverwerking, traumarelease, lichaamsgerichte therapie, verbinding vinden, bewustzijn, embodiment, maan medicijn cirkel, soundhealing, aroma touch behandeling, aroma massage, in evenwicht komen, yoga, meditatie, regenboog training .

bron : Star of Light

Geplaatst op woensdag 24 januari 2024.