Bronscherm-Hydratatie

Het tweede scherm in het bron energieveld scherm van een NES scan is: Hydratatie.

Bronscherm-Hydratatie

Hoe is jouw Hydratatie in jouw lichaam?

Ook voor dit veld geldt dat je voorzichtig moet zijn om te bedenken waar dit mee te maken heeft. Ook bij mensen die voldoende drinken (of juist te veel) kan dit scherm paars kleuren en dat geeft dus een prioriteit aan om ernaar te kijken.

Een aspect kan zijn dat jouw lichaam op dit moment zeer beïnvloedbaar is voor de resten van verontreiniging in het drinkwater. Hoe zuiver is het water dat je drinkt?

Een ander aspect is je relatie met water: woon je dicht bij het water? Of is het juist goed om wat meer tijd in de buurt van water door te brengen omdat je voelt dat jou dat goed doet. Maar wat zeker niet over het hoofd gezien moet worden is de informatie die in water opgeslagen kan worden. Het effect van gedachten en emoties op het aanwezige water in ons, is niet te onderschatten. Hoe kunnen we die vloeibaar houden? Zo vloeibaar als water? Dit gaan we nader bekijken in de scan. Je weet dat zowel water, ijs als stoom verschillende water-fasen zijn. Buiten deze 3 is er nog een 4de waterfase geïdentificeerd : Gestructureerd water. Dit is waar de druppels (infoceuticals) op gebaseerd zijn die je mee krijgt na een scan. Dus water met informatie.

Wat dat is vertel ik volgende keer (wordt vervolgd). Ben jij benieuwd of jouw hydratatie goed is? Je bent altijd van harte welkom voor een consult. www.praktijk-balans.nl of 06-49802644

✔ Een consult met een volledige scan.

✔ Een eigen account met alle informatie over jezelf.

✔ Toegang tot een aantal heerlijke gezonde recepten.

✔ Tips en nog veel meer.

#nesscan #gezondheid #gezondheidstips #infoceuticals #Infoceuticals #water #waterinformatie #lichaam #lichaamsgerichtetherapie #lichaamsbewustzijn #hydratatie #energie #bronenergie

Praktijk-Balans is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Praktijk-Balans uit Venlo-Blerick : balans coach, coach, nei methode, nes health methode, meer vreugde willen, meditatie, mediteren, begeleid mediteren, gezondheid, nes, vitaliteit, balans, NEI.

bron : Praktijk-Balans

Geplaatst op vrijdag 1 april 2022.