Carrière Switch??? Word regisseur van je eigen leven!!!

Herken je dat?

  - Dat je de gedurende dag en soms ook ’s nachts bezig bent met je omgeving.
   - Of ligt al je aandacht misschien wel bij de zorg van je kinderen of bij (een) van je ouders.
    - Of is je brein en je lichaam (over)belast van alle bijkomstigheden die de dag en het leven met zich meebrengt.
     - Of dat het soms net lijkt of je op een sneltrein zit die maar niet wil stoppen.
     Kortom we staan soms te weinig stil bij onszelf. Stel jij jezelf weleens de vraag: Wat heb ik nodig? Waar kan ik de rust vinden waar ik zo naar verlang? Waar vind ik echt tijd voor mijzelf? Hoe kan ik beter voor mijzelf zorgen? Wat wil mijn lijf mij vertellen?

     Hoe zou het zijn om wel de rust te vinden waar je zo naar verlangt, echt tijd voor jezelf te hebben, weten wat je lichaam te vertellen heeft en vitaal door het leven te gaan? Word weer regisseur van je eigen leven!! Misschien kun je dat alleen, maar als je het alleen kunt hoe komt het dan dat je de regie over je eigen leven bent kwijt geraakt? Of kun je wel een beetje hulp gebruiken, een luisterend oor, weten en zien wat er in je lichaam gebeurt, loslaten wat je niet meer nodig hebt, een stukje lichamelijke en mentale ontspanning. JIJ bepaalt wat je nodig hebt zodat JIJ zelf de regie in houden hebt en houdt. Graag wil ik je hierbij ondersteunen.

     “Ik ben zeer tevreden over de behandeling die ik heb gehad bij Alice de Heus. Ik maak tastbare vorderingen in de vermindering van mijn klachten.”

     **Wil jij een volledige reset zodat JIJ zeggenschap over jouw eigen leven krijgt.**

     ENERGETISCHE RESET:
     Deze behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende methodes van meesters waar ik zelf bij in de leer ben geweest met een sausje van mijzelf. Je kunt het vergelijken met het opschonen en resetten van een computer.
     Door in verbinding te zijn met Het Veld en ervanuit gaande dat alles uit energie/frequenties bestaat en dat alles wat je bij je draagt slechts informatie is, ben je in staat om echt los te laten en je leven in vrijheid te gaan be-leven.

     “Alice geeft je een hele andere kijk in bepaalde dingen en leert je dichter bij je ware ik te komen.”.
     “Aparte gewaarwording maar heel bevrijdend.”

     VOETREFLEXPLUS:
     Een voetreflexPlus behandeling geeft ontspanning, een snellere doorstroming en afvoering in het lichaam en het werkt preventief voor het behouden van gezondheid en vitaliteit. Ook kan het ondersteunend werk bij (chronische) aandoeningen.

     VoetreflexPlus behandeling is geschikt voor de meest uiteenlopende klachten zowel fysiek, mentaal of emotioneel. Er wordt zowel op het hoofd, onderbenen en voeten gemasseerd.

     “Ik kwam redelijk gespannen binnen en ging na een hoofd en voetreflexbehandeling weer opgeruimd de deur uit. Het heeft mij heel veel goeds gedaan.”

     BODYSCAN
     Met de bodyscan is het mogelijk om verstoringen van de energiesystemen in je lichaam te meten, zodat je een helder beeld krijgt over je gezondheid en vitaliteit. Er worden zo’n 600 onderdelen in je lichaam gemeten.

     Na de scan kan er een behandeling ingezet worden om het lichaam weer in balans te krijgen. Deze behandeling reguleert het zelf-herstellend vermogen, zet het lichaam aan om de disbalans te herstellen en bevordert het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam.

     “De afspraak was echt nodig, er kwam zeker uit waarom ik zo vermoeid was, voel me zeker stuk beter en er kwamen ook nog andere dingen uit waar ik aan moet gaan werken!! Het is zeker de moeite waard om de Body scan te ervaren! Ook op de manier hoe Alice het uitlegt en je de goede adviezen geeft top!”

     MASSAGE:
     In de praktijk worden zachte ontspanningsmassages gegeven door mijzelf of door een zeer bekwame masseuse. Je kunt kiezen uit een massage van 45 minuten of 90 minuten.

     Massage een moment voor jezelf.
     Massage even weg uit de drukte.
     Massage voor totale ontspanning.
     Massage een weldaad voor lichaam en geest.
     Massage als cadeautje voor jezelf of voor een ander.

     “Voelde me op mijn gemak en gehoord. Straalt vertrouwen uit.”

     GROEPSSESSIE:
     Bij een groepssessie brengt iedere deelnemer zijn eigen thema in. Dit kan een individueel thema zijn of over een gezamenlijk onderwerp. Er wordt als groep gelijktijdig aan de thema’s gewerkt. Vaak zie je dat andermans thema’s bij jezelf resoneren en herkenning geeft, wat positief meewerkt aan je eigen proces.
     Ook zeer goed inzetbaar bij stellen, gezinnen, teambuilding etc.
     Wist je dat als je in een groep aan jezelf werkt dat dit 8x sneller gaat?

     “Wat een ervaring, de samenwerking met collega’s is een stuk verbeterd”

     DAGRETRAITE:
     Wil je een hele dag jezelf onderdompelen in een fijne energie, blokkades oplossen en volledig opgeladen naar huis gaan. Dan is een dag retraite iets voor jou. JIJ bepaalt deze dag wat we gaan doen. Buiten het aanbod van hierboven bestaat ook de mogelijkheid om Yin Yoga, Meditatie en/of (stilte)wandeling toe te voegen aan je dag. De dag wordt verzorgd met een heerlijke lunch, thee/water en versnaperingen.

     “Elke behandeling geeft kracht en energie, wat heb je mij laten groeien! #waardevol #dankbaar”

     Zeggenschap over jouw eigen leven door een volledige reset (lichamelijk, emotioneel en mentaal).

     Bel nu!!!! En plan een afspraak in.

     Vitale groet,

     Alice de Heus – Bewust-Zijn praktijk Alice
     www.praktijkalice.nl
     Tel: 06-40122864

     Bewust-Zijn praktijk Alice is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Bewust-Zijn praktijk Alice uit Hedel : Voetreflex therapie Zaltbommel, Regenesis therapie Zaltbommel, Touch of matrix Zaltbommel, bewustwording Zaltbommel, ontspanning Zaltbommel, balans Zaltbommel, Bodyscan Zaltbommel, immuunsysteem versterken Zaltbommel, Stoelmassage Zaltbommel, Voetreflexzone massage Zaltbommel, Burn-Out Zaltbommel, psychische klachten Zaltbommel, lichamelijke klachten Zaltbommel, Voetreflex therapie Hedel, Regenesis therapie Hedel, Touch of matrix Hedel, bewustwording Hedel, ontspanning Hedel, balans Hedel, Bodyscan Hedel, immuunsysteem versterken Hedel, Stoelmassage Hedel, Voetreflexzone massage Hedel, Burn-Out Hedel, psychische klachten Hedel, lichamelijke klachten Hedel, .

     bron : Bewust-Zijn praktijk Alice

     Geplaatst op vrijdag 27 januari 2023.