Coachen met paarden

Doen, ervaren en leren is wat het coachen met de paarden zo leerzaam en mooi maakt.

Coachen met paarden

Doordat je actief aan de slag bent en Feletha daarin meteen verschil laat voelen maakt dat er snel stappen gemaakt kunnen worden. Zo ook tijdens een coaching van de week. Als je denkt duidelijk te zijn, maar dat in werkelijkheid niet overbrengt kan het voelen alsof de hele wereld je niet begrijpt. Door de oefeningen vielen er kwartjes waarmee ze meteen aan de slag kon gaan. En het mooiste? De week erna vertelde ze, met een glimlach van oor tot oor, dat het ook echt op school gewerkt had en dat ze het gevoel had dat ze veel steviger in haar schoenen was gaan staan!

Kan jou zoon of dochter ook een steuntje in de rug gebruiken? Stuur dan vrijblijvend een mail naar info@sterkmetcarolien.nl.

Sterk met Carolien is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

bron : Sterk met Carolien

Geplaatst op maandag 7 juni 2021.