Coaching met paard en kinesiologie

De afgelopen 1,5 jaar werk ik steeds meer met een combinatie van coaching met mijn paard Feletha en kinesiologie bij mij thuis.

Coaching met paard en kinesiologie

Laatst kreeg ik van een moeder terug dat haar zoon gezegd had dat hij de coaching bij Feletha leuker vond, maar het idee had dat hij bij mij thuis er meer aan had. Mooie terugkoppeling en bevestiging voor de combi voor mij.

Dit is per persoon/kind natuurlijk weer anders, maar de mogelijkheid om op deze manier meer maatwerk te kunnen leveren wordt ik erg blij van. Vaak wordt hetgeen waar we bij mij thuis aan gewerkt hebben ook bevestigd bij Feletha en komen we er op terug door middel van praktische oefeningen waardoor er meteen geoefend kan worden en er met een succeservaring en handvatten weer naar huis wordt gegaan.

Sterk met Carolien is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Sterk met Carolien uit Hoorn : driftbuien bij kinderen, coaching met paarden, coaching voor kinderen, kind met faalangst, therapiepaard, lichaamstaal kind, zelfverzekerd kind, coachingpraktijk voor kinderen, kindercoach, kindercoaching met paarden, paardencoaching, paardencoachsessies, persoonlijke coaching, persoonlijk advies, coaching in de buitenlucht.

bron : Sterk met Carolien

Geplaatst op donderdag 28 april 2022.