Coaching per e-mail: de sleutel tot doordachte beslissingen en persoonlijke groei

Dagelijks heb je te maken met tal van keuzes: wat eten we vandaag, welke kleren trek ik aan, wel of niet naar die afspraak? Meestal weet je daar vrij snel een antwoord op.

Daarnaast zijn er ook dagelijks keuzes waarvan je het antwoord uitstelt. Omdat de beslissing een grotere impact op je leven heeft, het kan je leven blijvend beïnvloeden: in deze baan blijven of uitkijken naar een andere job, wel of geen kinderen, investeren in tijd of in geld?

Of het nu gaat om carrièremogelijkheden, persoonlijke relaties of het bereiken van levensdoelen, het nemen van weloverwogen en doorvoelde beslissingen is essentieel om rust in je hoofd te krijgen.

Soms is dat lastig en draaien je gedachten voortdurend in dezelfde cirkel rond.

Vrienden zeggen, terecht: ‘Het is jouw keuze, jij moet er gelukkig van worden.’ Maar dat antwoord helpt je geen meter vooruit.

Coaching per e-mail kan voor jou de oplossing betekenen. In dit blogartikel verken ik een aantal voordelen van coaching per e-mail en hoe schrijven je kan helpen bij het maken van belangrijke keuzes: https://www.verteldt.nl/coaching-per-e-mail-de-sleutel.../

VerteldT is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van VerteldT uit Wessem : Gratis prikkelgesprek, brainwave 7-daagse, paniek tips, verhalen cirkel, zelfkennis vergroten, wat is mijn geschiedenis, meer energie, mijn levensverhaal, rust in mijn hoofd, inspiratie, schrijvend coachen, coach gesprek, .

bron : VerteldT

Geplaatst op woensdag 31 mei 2023.