Communiceren met je onderbewuste. Hoe gaaf is dat!?

80% van wat je doet, doe je onbewust.

Je kunt de spiertest gebruiken voor jezelf maar ook voor anderen.

De spiertest is een prachtig middel om de oorzaak van onbalansen in ons lichaam op te sporen

Hoe werkt de spiertest?

Bij de spiertest wordt er zachte druk op de armspier uitgeoefend. Jouw lichaam geeft via deze armspier de informatie die nodig is om erachter te komen wat jouw evenwicht verstoord of herstelt. Bij alles wat goed is voor jouw lichaam zal de armspier sterk blijven als je er zachte druk op uitoefent. Bij alles wat jou uit balans brengt zal de armspier verzwakken als je er een zachte druk op uitoefent. Je kan op deze manier heel veel uitzoeken. Bijvoorbeeld welke voeding jouw lichaam versterkt of verzwakt, welk medicijn of middel voor jou het beste werkt bij een bepaalde klacht of welk verzorgingsproduct het beste is voor jou. Kort gezegd: met de spiertest spoor je snel op hoe het komt dat je lichaam uit evenwicht is en wat er nodig is om dit evenwicht weer te herstellen. De spiertest biedt dus veel mogelijkheden.

Wat leer je deze dag?

• Hoe de spiertest precies werkt.Je leert hoe een sterke en zwakke spiertest voelt en hoe het komt dat de spier op die manier reageert.

• Testen van de basisbalans en het herstel ervan. Als je het evenwicht in het lichaam wilt herstellen is het heel belangrijk dat de basisbalans goed is. Dat is het fundament waarop je bouwt.

• Jezelf en een ander te Aarden/Gronden.Goed geaard of gegrond zijn is belangrijk. Je hebt dan meer overzicht over alles en staat stevig in je schoenen.

• Testen van voedingsmiddelen en verzorgingsproducten.Welke voeding versterkt of verzwakt jouw lichaam en welk verzorgingsproduct is goed of juist niet goed voor jou?

• Testen met behulp van een tussenpersoon.Als je test met behulp van een tussenpersoon kan je ook kleine kinderen en dieren testen.

• Jezelf te testen.

Praktijk Erna Basten is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Praktijk Erna Basten uit Heeze : ervaringstherapeut, coaching praktijk, weer in balans komen, mentaal sterker worden, meer energie hebben, coaching voor vrouwen, coaching voor kinderen, terug in balans, .

bron : Praktijk Erna Basten

Geplaatst op dinsdag 26 april 2022.