Cursus voetreflex massage en de inzet van Essentiele Oliën “DAT LOOPT GESMEERD”

Alle organen en lichaamsdelen hebben hun eigen taak, functie en taal en zijn met bepaalde reflexgebieden verbonden, waarin het hele lichaam zich weerspiegeld. Denk hierbij aan de voetreflexologie, maar ook de handen, rug, de oren een het gezicht hebben deze reflexzones. De organen staan via de meridianen in verbinding met elkaar.

Door middel van een zachte drukkende en draaiende massage aan de voeten, kunnen niet alleen klachten van bepaalde plekken of organen op de corresponderende plek op de voet worden behandeld, ook gevoelens en emoties kunnen beter in balans komen. Emoties verbinden zich met bepaalde organen, bijvoorbeeld verdriet met de longen en boosheid met de lever. Door deze relatief eenvoudige massage toe te passen, kunnen we iets meer te weten komen over de conditie van een orgaan en kunnen we bepaalde klachten verlichten of zelfs opheffen. Veelal bereikt men een diepe ontspanning bij de hulpvrager.

Deze cursus wordt gegeven met de extra dimensie door het gebruik van essentie oliën toe te passen. Een uitgebreide kaart met aanbevelingen van welke olie voor welke organen geschikt zijn wordt bijgeleverd.

Praktische informatie:
De workshop duurt 1 dag en vindt elke maand plaats, neem even contact op voor de exacte data We werken van 11.00 - 15.00 uur, het kan mogelijk wat uitlopen. De kosten zijn € 99,99 dit is incl. BTW, cursusmap, koffie, thee en versnapering, excl. lunch. Een leuke korting is mogelijk, vraag hier gewoon even naar!

De cursus wordt gegeven in Made of desgewenst op uw locatie, voor afspraak, aanmelding, data 11/3, 8/4, 13/5. Voor meer informatie over de inhoud stuur even een e-mail naar living.lifecoach@gmail.com

L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren uit Made : Coaching, Spiegelen met honden, Paardencoaching, Hondencoaching, Bewustwording, Spiritualiteit, Persoonlijke groei, Relaties, Samenwerking, Communicatie, Teamontwikkeling, Leiderschap, Systemische werken, Opstellingen, Gezondheid, Lifestyle, Levensstijl, Kinderen, Adolescenten, jong volwassenen, Identiteit, Trauma, Verlies, Scheiding.

bron : L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren

Geplaatst op maandag 6 maart 2023.