De juiste omstandigheden ........... die creëer jezelf!

Als coach, trainer of therapeut breng je als eerste jezelf in als tool bij het begeleiden van cliënten. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, is dan ook wel op zijn plaats.

De juiste omstandigheden ........... die creëer jezelf!

Zeker bij cliënten die al veel hulpverlening en therapieën achter de rug hebben of HSP-ers die feilloos door hebben of je congruent bent. Zo binnen, zo buiten.

Dus werk aan de winkel en je regelmatig afvragen: Ben ik op dit moment wel in staat om een goede sessie te geven? Want daar heeft de cliënt toch recht op?

Jaarlijks investeren in mezelf en deze ingrediënten heb ik o.a. toegevoegd om de juiste omstandigheden te creëren voor mijn sessies aan cliënten: 1. Rust, ruimte en een vertrouwde omgeving 2. Warmte, bedding en verbinding geeft veiligheid 3. Pluto en Maan, mijn co-coaches, neutraal, gedreven en altijd hulpvaardig vanuit verbinding 4. En een snufje magie vanuit het energetische kwantumveld

Bovenstaande ingrediënten zijn o.a. het fundament van het succes van KATHA-ROS coaching & counseling in Halle. www.katha-ros.nl Hierdoor kunnen we de diepte in, bij de begeleiding van mensen die opzoek zijn naar de beste versie van zichzelf. Thuis-komen bij jezelf; thuis-zijn waar je ook bent.

Recensie J.A. : "Voor rouwverwerking en een stuk persoonlijke ontwikkeling kwam ik terecht bij Katha-ros. Ik heb al wat ervaring in de geestelijke gezondheidzorg. Hiervoor heb ik cognitieve therapie gehad en bij een paar psychologen en een haptonoom geweest. Tevens heb ik familie opstellingen gedaan. Cognitieve therapie had ik niet zoveel mee, dat kwam bij mij niet binnen. Familie opstellingen waren interessant, maar wat mij aanspreekt in de training bij Katha-Ros is dat het individueler is. Veel meer op mij gericht ipv bij familie opstellingen op de gehele groep. Door de mogelijkheid hier om veel dieper in te gaan op mijn eigen problematiek, heb ik het gevoel dat er ook een veel beter resultaat gehaald wordt. Daarnaast vind ik het voor een aantal onderwerpen fijn dat Katrien een achtergrond bij de politie heeft. De inzet van paarden heb ik als bijzonder ervaren. Ik heb al wel eerder opstellingen gedaan, maar de manier van reageren van paarden op de resonantie, vind ik heel bijzonder. Wat de paarden terug geven, is voor mij zeer herkenbaar. Ik ervaar de manier van coachen van Katrien als bijzonder prettig en waardevol. Tevens zou ik anderen ook zeker adviseren om naar Katha-ros te gaan."

Voor meer recensies: https://www.katha-ros.nl/recensies/

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op: 06-28435858 of mail naar info@katha-ros.nl

#paardencoaching #trauma #katharos #coachen #therapie

KATHA-ROS coaching & counseling is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van KATHA-ROS coaching & counseling uit Halle : Innerlijke kompas, THERAPEUTISCH WERK MET PAARDEN, paardencoaching gelderland, in balans komen, balans werk en prive, persoonlijke ontwikkeling, stress klachten, burn-out klachten, PTSS klachten, hulp na trauma, familieopstelling, lichaamsgerichte traumaverwerking, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, energetisch werk, lichaamswerk, ademhalingstechnieken, THERAPEUTISCHE HULP VOOR VROUWEN, COACHING VOOR VROUWEN, individuele coaching, groepscoaching,.

bron : KATHA-ROS coaching & counseling

Geplaatst op vrijdag 13 mei 2022.