De kracht van gezinsopstellingen.

Onze gezinsopstellingen schijnen licht op wat er onbewust speelt in het gezin. Je stapt in de energie van een gezinslid, waardoor je helderheid krijgt in wat jouw gezinslid wil vertellen met zijn of haar gedrag. Hierdoor kunnen bepaalde dingen uitgesproken worden, vergevingssessies plaatsvinden of worden gezinsleden weer terug gezet op hun eigen plek. Er komt weer rust en ruimte in het gezin.

Tijdens onze intuïtieve gezinsopstelling ontvang je niet alleen inzichten, maar vindt er ook diepe heling plaats binnen het gezinssysteem. Bepaalde verhoudingen en relaties worden zichtbaar en opgeschoond van innerlijke pijnen uit dit leven, vorige levens en van voorouders.

Wij werken altijd intuïtief en op basis van wat er aangereikt wordt vanuit het energetische veld. Zodat wat gebeurt ook mág en kán voor het hoogste goed van kind & gezin. Want dat weten het 'veld & het hogere' beter dan wij.

Tijdens de laatste Licht op Kind & Gezin helingsdag gingen we 4 generaties terug om het thema onzekerheid van een 6-jarig kind te helen. De deelnemers die in de energie stapten van het kind, heelden zo ook allemaal stukken voor zichzelf. De eigen pijnstukken kwamen overeen met de pijnstukken van de de 6-jarige waarvoor ze symbool voor mochten staan. De juiste dingen werden gezegd en gedaan. Inzichten en heling ontstonden.

Doordat ik (Nick) de juiste woorden zei, de juiste handelingen uitvoerde en de passende affirmaties uitsprak, ontstond er heling voor het kindje en voor de familieleden. Waardoor heling in de familielijn plaatsvond, zodat het kind deze last niet meer met zich mee hoeft te dragen. Ook de moeder die erbij aanwezig was mocht dit allemaal loslaten.

Voel jij dat een gezinsopstelling kan bijdragen aan het geluk binnen jouw gezin? Op 14 maart vindt de volgende ‘Licht op Kind & Gezin’ helingsdagen plaats. Mail voor meer info: info@hetlandvanlicht.nl

Het Land van Licht is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Het Land van Licht uit Oirschot : helingsplek, retraitecentrum, opleiding, chakrahealing, cursus healing, burn-out, engelen, healing, evolutieproces, genezing, energiewerk, onverklaarbare lichamelijke klachten, emotionele problemen, energetische klachten, bewustzijnvergroten, persoonlijke ontwikkeling, engelen, lichtwereld, helende reis, reiki, chakra's, Spirituele Gemeenschap, energetische geneeskunde, lichtwerker, energetisch therapeut, energetische herinneringen, Lichtconsult, medium, healer, .

bron : Het Land van Licht

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2023.