De magische werkelijkheid

De magische werkelijkheid is als term naar mij toe gekomen, ik was op zoek naar een omschrijving van wat ik doe, waar ik mee werk. Wat ik jou te bieden heb... En ja ik heb jou een blik op je magische werkelijkheid te bieden, het is zelfs meer dan een blik, het is een combinatie van zien, voelen, horen en wellicht ook ruiken en proeven. Het is een ervaring een beweging. Een opstelling is dat alles, maar ik durf te beweren dat alles een opstelling kan zijn, je kunt in alles de weerspiegeling van jouw eigen werkelijkheid terug vinden... en dat is magisch.

Wil je het zelf ervaren, zelf die beweging naar je innerlijke blik maken? Neem dan vooral even een kijkje bij mijn workshop als je wilt; https://blijleve.com/opstellingen-met-mogelijkheden/

Ja en waarom zou je dit willen? Om rust in je hoofd en lijf te voelen, om inzicht in je patronen en overtuigingen te krijgen, je er bewust van te worden. Zodat je andere keuzes in je leven kunt maken dan je tot nu toe deed. Om een volgende stap in je ontwikkeling te zetten... zomaar een paar redenen. Om magie je leven binnen te laten ??

De magie in mijn leven hield ik lange tijd voor mezelf, achter gesloten deuren. Het is nu zeker tijd om het te delen met jou en samen de oneindige mogelijkheden te ontdekken. Het is echt veel eenvoudiger dan je nu denkt, juist omdat het zo simpel is zie je het ook 'simpelweg' over het hoofd.

Mijn motto leek lange tijd wel: waarom simpel doen als het ook lekker ingewikkeld kan... Weet je hoeveel energie je overhoudt als je dat veranderd? En dan nog hoor, zulke patronen hebben nog steeds een bepaalde aantrekking. 'Uit gewoonte' doe ik ook nu nog wel eens lekker ingewikkeld. Ɓlleen ben ik me er nu dan wel snel van bewust en kan ik ook een andere keuze maken.

Heb je al zin gekregen om hier meer van te weten te komen? Doe mee met de komende workshop op 20 augustus of plan een gratis intake gesprek voor een oneindige mogelijkheden traject als je liever individueel aan de slag gaat.

Blijleve is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Blijleve uit Rucphen : goed voelen, leven zoals ik dat wil, leven in eigen hand, persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei, mezelf kunnen zijn, sparringpartner gezocht, ik loop mezelf voorbij, emoties van angst, ik heb verdriet, ik ben boos, ik ben vaak gefrustreerd, opstellingen workshop, opstellingen met paarden, Systemisch paarden coachen, .

bron : Blijleve

Geplaatst op woensdag 3 augustus 2022.