De oplossing voor Arbeidsverzuim

Het COLLECTIEF VAN KTEC | Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, d.m.v. MASSAGE , YOGA, TRAINING OMGAAN MET GEWELD EN AGRESSIE, HOUDING CORRECTIE, CONDITIE TRAINING, RESPECTVOLLE CONFLFICTHANTERING, GEWELDMANAGEMENT)

De oplossing voor Arbeidsverzuim

Wie ben ik:

Mijn naam is Krishna Gopal. Voor mijn volledige profiel verwijs ik u naar mijn website: www.kurodaiya.nl/oprichter. Of LinkedIn pagina

Met mijn kennis van het Biomechanisch proces van het menselijk lichaam en andere vaardigheden ben ik in staat om iedereen te helpen als het gaat om gezondheid, sport, welzijn en veiligheid. Ik ben zeer innovatief bezig met het menselijk lichaam door out of the box te denken over het aanpakken van de problemen.

Ik heb al veel mensen geholpen bij het bestrijden van hun pijnen. Waar ze geen baat bij hebben van een fysiotherapeut en specialisten, kan ik nog heel veel betekenen in het aanpakken en oplossen van het probleem.

Waarom zou u voor deze collectief kiezen (Motivatie/ voordelen )

- Dit is nog altijd veel goedkoper dan het aanschaffen van ergonomische middelen die het probleem toch niet oplossen en op lange duur meer kost.

- Veel goedkoper dan een aanvullende zorgverzekering met beperkte aantal keren fysiotherapie.

-De werknemers kunnen overal en altijd aan hun gezondheid werken, thuis tijdens het werk, zonder van hun werk af te hoeven.

- Productiviteit zal toenemen.

- Ziekteverzuim zal afnemen en de werknemers voelen zich beter en veiliger en zijn daardoor beter gemotiveerd.

- Besparing op onnodige uitgaven bij inhuren van verschillende externe experts.

-Je hoeft geen extra geld uit te geven om de werknemers gezond en fit te houden. Een fitness abonnement is dan overbodig. (Wist u dat fitness niet echt gezond is op langere termijn?! overbelasting van spieren en gewrichten)

En nog veel meer voordelen op lange termijn

KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) is een sportvereniging uit Nederland. Trefwoorden van KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) uit Capelle aan den IJssel : zelfverdediging, cursus zelfverdediging, kurodaiya, yoga, indian clubtraining, boksen, angst overwinnen, budo leraar, judo, .

bron : KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult)

Geplaatst op woensdag 20 oktober 2021.