De Priester wint award en zet een toffe Minecraft stand neer

Standarchitectuur de Priester heeft deze maand twee projecten neergezet met mooie resultaten. Een stand in Amsterdam won een award, in WTC Rotterdam een stand geheel in Minecraft gerealiseerd.

De Priester wint award en zet een toffe Minecraft stand neer

Als eerste project in de maand september stond de IBC op het programma, dé Internationale Broadcasting Conference, gehouden in Rai Amsterdam. De Priester werd gevraagd door het Amerikaanse Roscolab om de complete design, project management en engineering te verzorgen voor hun stand ruimte tijdens dit evenement. We hebben de wens van de klant als uitgangspunt genomen en er een talkshow setting voor vormgegeven, geheel in Broadway stijl. De vakbeurs stand voor Rosco heeft er de award voor ‘meest creatieve invulling van standruimte’ voor gekregen na afloop van het evenement. De beursstand is professioneel gefilmd en het resultaat na montage meteen gepubliceerd op youtube, te bekijken via deze link: Klik hier

Het tweede project op de beursagenda deze maand was de vakbeurs stand voor onze klant Geodan holding, tijdens de Esri/GIS conferentie in het WTC Rotterdam. Geodan heeft ons tijdens de briefing gevraagd om hun stand zeer uniek te laten zijn en compleet in ‘Minecraft’ stijl te realiseren. Voor ontwerpers van deze tijd is dat natuurlijk een mooie uitdaging waar je eens goed je tanden in kan zetten. We hebben gekozen voor een landschap in z.g. ‘Pixel-art’ waardoor de Minecraft stijl goed tot zijn recht zou komen. Samen met de mooie mix die multimedia ons geeft in deze tijden hebben we een tot the point stuk communicatie gerealiseerd waar we met het hele team trots op zijn.

Wilt u ook eens weten waarom live communicatie tijdens een vakbeurs of congres werkelijk werkt voor uw bedrijf? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Geplaatst op maandag 5 oktober 2015.