DE SAMENWERKING TUSSEN LICHAAM, GEEST EN SPIEGEL...

Deepak Chopra en Rudolph E. Tanzi geven in hun nieuwe boek Het zelfhelende vermogen een boeiende benadering voor het zelfhelende vermogen van zowel lichaam als geest.

DE SAMENWERKING TUSSEN LICHAAM, GEEST EN SPIEGEL...

Zij onderschrijven het belang dat lichaam en geest samenwerken en zeggen dat het belangrijk is aandacht te besteden aan beide. Hij omschrijft; “Neem beide rollen aan van het zelfhelend vermogen, dus zowel die van de genezer als die van degene die wordt genezen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door bewustwording. Je kunt pas iets veranderen als je je er bewust van bent.” Dat bewust worden doen we bij Coaching with a tail via onze spiegel.

Ben je ook nieuwsgierig hoe je via jouw spiegel, de hond stappen in de bewustwording kan zetten, neem dan vrijblijvend contact op via de website of stuur een mail!

Wist je dat we een prachtig jaartraject hebben?

Wat krijg je daarvoor?

*10 sessies van gemiddeld 1,5 tot 2 uur. met co-coach Gunner, of jouw eigen hond. Zonder hond kan ook. * 2 online sessies van een uur. (1 half jaar en 2e half jaar). * Altijd voorrang op afspraken. * Een speciale sessie waarin we aan de slag gaan met verschillende emoties, ook wel Helende reis genoemd (2 a 3 uur). * Elke maand extra contact en ruimte voor vragen die je via de Whats App kan stellen. * We werken in de natuur. * We maken wandelingen of kiezen voor een andere optie om binnen aan de slag te gaan. * Je krijgt werk mee om thuis verder mee aan de slag te gaan. * Het is een echt maatwerktraject!

Dus wil je aan de slag met jouw uitdagingen, doelen onderzoeken om vervolgens in je kracht te komen? Zoek je een andere manier dan de standaard gesprekken in een kamertje? Is het tijd dat je voor jezelf gaat kiezen?

Boek dan nu een jaartraject! Met een speciale korting! Twv 2700,- euro, nu voor 1750,-.

Tot snel bij Coaching wit a tail.

Susanne en co-coach Gunner

Coaching with a tail is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Coaching with a tail uit Zoelen : coaching met een hond, coaching praktijk, spiegel coaching, persoonlijke coaching, spiegelcoaching met de hond als co-coach, coach, coaching voor vrouwen, life coaching, persoonlijke ontwikkeling, leiding nemen over je eigen leven.

bron : Coaching with a tail

Geplaatst op maandag 10 oktober 2022.