De Sjamanen opleiding in 1 minuut uitgelegd!

Herkenbaar dat het leven dat je nu leidt niet is wat je had gehoopt en meer aanvoelt als ‘het is wat het is’? Kom dan naar de Sjamanen opleiding! In de Sjamanen opleiding sta jij als persoon centraal en gaan wij samen aan de slag. Door te focussen op jouw persoonlijke doelen leer jij in jezelf te gaan geloven en je te ontwikkelen. In de Sjamanen opleiding geef ik jou de tools om sterker in je schoenen te staan. Deze tools kun jij inzetten op je werk, thuis of in je relatie.

Ben jij niet tevreden met jouw huidige leven? Kom naar de Sjamanen opleiding!

Door de jaren heen heb ik vele inzichten mogen krijgen in hoe een mens zich persoonlijk kan ontwikkelen. Vanuit onze maatschappij richten wij ons voornamelijk op economisch ingestelde doelen, zoals het krijgen van promotie of een nieuwe baan. Echter, ik ben er van overtuigd dat jouw sociaal emotionele ontwikkeling veel belangrijker is!

Ben jij bijvoorbeeld in staat om te gaan met trauma’s uit jouw verleden? Of heb jij misschien wel een burn-out, voel jij je altijd moe of krijg je weinig energie van wat jij op dit moment doet. Dit zijn in mijn ogen belangrijke signalen om vast te stellen hoe sterk iemand in zijn of haar schoenen staat. Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen om als persoon met een glimlach door het leven te gaan?

Ontdek dan samen met mij jouw nieuwe mogelijkheden in de Sjamanen opleiding!

Einstein-Hypnose Praktijk | Sjamaan Adrie Talakua is een therapeut uit Nederland. Trefwoorden van Einstein-Hypnose Praktijk | Sjamaan Adrie Talakua uit SASSENHEIM : Hypnose Praktijk, sjamaan, sjamanisme, Hypnose, hypnotherapie, wie ben ik, regressietherapeut, hypnose therapeut, Trauma therapie, Psychosociale therapie, Reïncarnatietherapie, Prenatale therapie, Voice Dialogue, Lichaamswerk, EFT, EMDR, .

bron : Einstein-Hypnose Praktijk | Sjamaan Adrie Talakua

Geplaatst op donderdag 4 mei 2023.