Die eerste weken van de Brugklas....

Hoe was dat voor jou?

Die eerste weken van de Brugklas....

Weet je nog hoe het voor jou was, die eerste weken in de brugklas? Voelde jij je snel op je plek en op je gemak of was het echt wel ‘even’ wennen? Hoe heeft jouw zoon/dochter deze weken ervaren? Was het een beetje, gemiddeld of héél spannend? Is er opluchting dat de start goed is gegaan? Of loopt het nog moeizaam?

Hoe het ook is. Tijdens zo’n eerste periode op een nieuwe school komt er heel veel op je af. Hoogsensitieve kinderen, die bewust en onbewust meer prikkels waarnemen, hebben extra tijd en rust nodig om al deze indrukken te kunnen verwerken. Moe zijn na een intense, spannende of drukke periode is heel normaal. In alle drukte vergeten we nog weleens extra rust te nemen in zo’n periode. Hoe gaat dat bij jullie thuis. Is er tijd en ruimte om wat rustiger aan te doen? En waarvan komt jouw kind weer tot rust? Is ze dan graag alleen? Wil ze lekker niksen, lezen, badderen, naar buiten? Doen jullie weleens een ontspanningsoefening? Ik ben benieuwd.

Wil je het mij laten weten? Mail me dan: contact@happykidstrainingen.nl Of per WhatsApp: 06-54912370

#brugklas #verandering #wennen #inspanning #ontspanning #vriendenmaken #leren #hoogsensitief #rust

Happy Kids Trainingen is een coaching uit Nederland. Trefwoorden van Happy Kids Trainingen uit Den Haag : Het vergroten van het zelfvertrouwen, angst oplossen, begeleiding bij hoogsensitiviteit, leren hoe te leren, kindercoaching, kinder weerbaarheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, coaching voor kinderen.

bron : Happy Kids Trainingen

Geplaatst op maandag 19 september 2022.