Doe de cursus Reiki 1 en raak vertrouwd met Reiki

In de cursus Reiki 1 raak je vertrouwd met Reiki.

Je leert voelen en ervaren wat Reiki is, wat het doet en wat het voor jou kan betekenen. Na afloop van de cursus ben je in staat een gehele Reiki-behandeling te geven aan jezelf en anderen. En aan het einde van de dag ontvang je een erkend Reiki 1 certificaat.

Reiki in de eerste graad staat met name in het teken van het helen van jezelf. Je zuivert jezelf en je energie zodat blokkades opgeruimd kunnen worden. Je leert in contact te komen met jezelf: met je lichaam, met je essentie. Je leert de universele levensenergie ervaren doordat je energiekanaal tijdens de reiki inwijdingen weer wordt geopend.

Programma:

Deze cursusdag is van 09:30-16:00 uur.
Tijdens deze dag ontvang je vier verschillende inwijdingen van mij. Deze inwijdingen zorgen ervoor dat jouw energiekanaal wordt geopend, zodat je de Reiki energie kunt gaan ervaren en toepassen. De inwijdingen worden afgewisseld met oefeningen en een stuk theorie. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over het ontstaan van Reiki. Ook krijg je een thuisopdracht mee, waarbij je jezelf een paar weken lang gaat behandelen. Dit zorgt ervoor dat het energiekanaal goed kan doorstromen en je blokkades op het fysieke niveau (denk hierbij aan hoofd, nek-en rugklachten) kunt opheffen.

- De groepscursus Reiki 1 kost 185 euro per persoon. Dit is inclusief informatiemapje, lunch en een certificaat.

De terugkomochtend duurt van 9:30 tot 11:30 uur.

Tijdens deze dag gaan we kijken wat we hebben geleerd. we gaan op ons zelf oefenen maar ook op elkaar. het is een hele leuke en leerzame dag.

Tarieven

- De terugkomdag kost 35 euro per persoon.

- Daarnaast is het ook mogelijk om Reiki 1 als priv├ęcursus te boeken.

Zou je ook graag mee willen doen met een reiki 1 cursus meld je dan aan via eleonora@yindeepuurontspanning.nl of bel/WhatsApp naar 06-23893146

Liefs Eleonora Klerx
Yindee

Yindee Puur Ontspanning is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Yindee Puur Ontspanning uit Drunen : Reikisalon drunen, massagesalon drunen, ontspanningsmassage drunen, Reiki en zwanger drunen, Hotstone massage drunen, Reiki en kinderen drunen, reiki en massage drunen, Cupping massage drunen, Reiki op afstand drunen, Reiki-Yin-Oorkaars drunen, oorkaarsbehandeling drunen, reiki pakket drunen, hotstone pakket drunen, cupping massage pakket drunen, .

bron : Yindee Puur Ontspanning

Geplaatst op dinsdag 9 januari 2024.