Duurzame textielproducten

Duurzame textielproducten op basis van uniek design.

Duurzame textielproducten

IXXcreates van Jolijn Fiddelaers is een professionele design studio met een speciale focus op duurzame textielproducten. Naast haar overige activiteiten als designer heeft Jolijn zich de laatste jaren steeds meer gericht op duurzame textielproducten van landen in ontwikkeling als India, Peru en Zuid-Afrika.

In deze landen zorgt IXX – in samenwerking met lokale partners – voor de nodige training en innovatie binnen lokale leefgemeenschappen. Hierbij fungeert IXX ook als intermediair (B2B) tussen de producenten van duurzame textielproducten en bedrijven die deze duurzame textielproducten in Nederland (en overige landen binnen Europa) op de markt willen brengen.

Naast ondersteuning van producenten van duurzame textielproducten in ontwikkelingsgebieden is IXX uiteraard óók nog steeds actief en beschikbaar als design adviseur voor textielproducenten in Nederland (en andere landen in Europa).

LEES VERDER > Duurzame textielproducten

Duurzame Diensten en Producten is een adviesbureau uit Nederland. Trefwoorden van Duurzame Diensten en Producten uit Den Bosch : duurzame diensten, duurzame producten, leveranciers duurzame diensten, leveranciers duurzame producten, duurzame leveranciers, duurzame bedrijven, duurzame ondernemers, duurzaam ondernemen, duurzaam, duurzaamheid,.

bron : Duurzame Diensten en Producten

Geplaatst op donderdag 9 juni 2016.