Een nieuwe zomer, een nieuwe plek

Eindelijk is het zover! Massage Mirjam gaat verhuizen!

Een nieuwe zomer, een nieuwe plek

Het nieuwe adres is: CEINTUURBAAN 106, 7941 LX Meppel

Het pand is zeer goed bereikbaar. Het ligt aan een doorgaande weg en er is een bushalte vlak voor de deur (halte Hugo de Grootstraat). Aan de achterkant van het pand zijn voldoende parkeerplaatsen.

Mijn werkzaamheden als massagetherapeut blijven hetzelfde. Dat blijft mijn passie, dat blijf ik doen. Hiernaast bieden we als 't Huis regelmatig ontmoetingsmomenten, aanschuiftafels, markten, lezingen, lessen te organiseren, om te ontmoeten, ontplooien en ontdekken. Voel je vrij om je aan te melden voor de twee wekelijkse nieuwsbrief van t' Huis. Zo blijf je goed op de hoogte van onze projecten...

Hoe kom je er?

Het nieuwe pand aan de Ceintuurbaan is gemakkelijk te bereiken met fiets, auto of OV. Een bushalte is vlak voor de deur. De ingang vindt je door de Hugo de Grootstraat in te rijden en direct links het terrein van het pand op te rijden. Hier vind je direct meerdere parkeerplaatsen. Op het plaatje hiernaast vind je de hoofdingang. Eenmaal binnen loop je de gang door en bijna aan het einde vind je mijn praktijkruimte. In de gang staat een stoel waar je kan plaatsnemen als mijn deur nog dicht is. Wellicht is het een goed idee om de eerste keer je telefoon mee te nemen. Mocht je er niet uit komen kun je me altijd bellen. Graag tot binnenkort!

Massagetherapeut Mirjam de Jonge

Massage Mirjam is een massage uit Nederland. Trefwoorden van Massage Mirjam uit Meppel : lichaam en geest, massage, massage praktijk, massage salon, shiatsu, massage bij vermoeidheid, massage bij slaap problemen, massage bij migraine, .

bron : Massage Mirjam

Geplaatst op dinsdag 26 juli 2022.