Een rijke start - jij en jouw pup

Ons online platform voor bestaat uit meerdere workshops rondom hersenwerk met de hond. Door ze opeen volgend te volgen creëer je een stevige basis om zelf aan de slag te gaan met je viervoeter. Naast het creëren van een stevige basis, die je ook veel ideeën op rondom materiaal gebruik.

Naast de online workshops rondom hersenwerk met de hond (die bestemd zijn voor honden vanaf 5 maanden) bieden we ook voor de baasjes van een pup een online workshop aan:

Een rijke start - jij en jouw pup
Deze online workshop biedt jou de handvaten om in de verschillende fases van het pup zijn, een rijke leeromgeving te creëren m.b.v. allerlei materiaal. tijdens deze ontdekkingstocht krijg jij een beeld van hoe jouw pup leert en jouw pup legt een heleboel positieve verbindingen rondom het omgaan met nieuwe prikkels. Een mooie basis voor later en al voorbereidend op hersenwerk.

De aanvraag via de mobiele app werkt nog niet goed, aanmelden via deze link.

Duur:
Online: te volgen in eigen tempo
Op locatie : 1,5 uur.

Kosten: € 6,05

HONDEN UITLAAT SERVICE TEDDY is een dierverzorger uit Nederland. Trefwoorden van HONDEN UITLAAT SERVICE TEDDY uit Hengelo : Honden uitlaatservice, honden uitlaten, uitlaat hulp hond, wie kan mijn hond uitlaten, honden workshops, hersenwerk hond, totale work-out hond, fysiek balans hond, metaal balans hond, .

bron : HONDEN UITLAAT SERVICE TEDDY

Geplaatst op woensdag 31 mei 2023.